Culorile îţi influenţează viaţa sexuală

Postat de: Eaîn Relaţii,dragoste,sex, Ştiri mondene
18:52
20
Nov
Roşul stimulează excitarea

Roşul stimulează excitarea

Testele făcute de sexologi şi endocrinologi au pus în evidenţă influenţa culorilor asupra sexualităţii. Cu alte cuvinte, spune-mi ce culori preferi ca să-ţi spun cum îţi place să o faci. :)

Dacă vrei să-ţi înnebunească partenerul de excitare, obligatoriu poartă ceva roşu. Dacă simţi că amantul te epuizează, îmbracă-te repede în verde şi o să-i scadă libidoul văzând cu ochii.

Cercetătorii chinezi, francezi şi englezi s-au luat la întrecere în experimente şi au descoperit că o viaţă sexuală haotică poate fi armonizată cu ajutorul culorilor, prin cromoterapie. Rezultatele unor teste au pus în evidenţă faptul că anumite nuanţe de roşu, stacojiu sau portocaliu au capacitatea de a stimula secreţia de testosteron. Folosite o vreme mai îndelungată, amplifică vitalitatea. Lumina roşie, însă, nu este recomandată în timpul actului sexual, pentru că iubitul poate rămâne în pană. Ea are drept efect amplificarea intensităţii excitaţiei şi grăbeşte ejacularea.

Roşul tratează  impotenţa

Ce poate fi mai minunat decât un bărbat frumos, deştept şi cu bani? Un bărbat frumos, deştept, bogat şi cu toate funcţiile organismului active. :) Dar unde nu e, se zice că nici Dumnezeu nu cere; în schimb, se poate remedia. Roşul este culoarea vieţii, a sângelui şi a pasiunii.

În sexualitatea orientală este simbolul relaţiilor amoroase intense, incitante. Are efectul unui afrodisiac şi tratează impotenţa şi sterilitatea. Alungă orice inhibiţie şi complex de inferioritate privitoare la sexualitate.

Verdele calmează fantasmele erotice

Când iubitul sau iubita a plecat în ţări străine şi codul moral nu-ţi permite o infidelitate, culoarea verde este soluţia salvatoare: calmează anxietatea creată de anumite probleme din sfera sexualităţii. Este indicată când vine vorba de hiperexcitabilitate, masturbare şi fantasme rotice. În haine verzi nu ai nici o şansă să faci prostioare, căci aceste veşminte asigură un fundal emoţional calm şi liniştit.

Portocaliu şi galben, de la “amor liber”

Sunt culorile libidoului şi ale amorului liber. În cultura anumitor popoare, simbolizează viciul şi infidelitatea. Vestimentaţia şi decorul în nuanţe vii de orange măresc considerabil tonusul sexual. Un efect similar îl are şi galbenul. Hainele şi mediul ambiant, chiar şi în tonuri mai pale, induc o stare de vioiciune. Culoarea galbenă dă jocului amoros o nuanţă de veselie şi detaşare, facilitând sublimarea.

Albastrul echilibrează

În plan sexual, este simbolul echilibrului, al stabilităţii afective, al dragostei şi al fidelităţii. Această culoare are puterea de a trata înclinaţiile sexuale nefireşti, gândurile negre şi “perverse”. Vestimentaţia albastră asigură regăsirea calmului şi păcii lăuntrice.

Indigo pentru violenţi, negru ca să fascinezi

Culoarea indigo este un leac miraculos în cazul abuzurilor sexuale. Ajută la îmbinarea erotismului şi sexualităţii cu latura mentală. La fel ca şi veşmintele, ambianţa indigo dă trăirilor amoroase o dimensiune profundă. Însă nu va egala niciodată profunzimea erotismului generat de negru. Orientalii definesc sexualitatea dominată de această culoare ca fiind, dimpotrivă, violenţă animalică şi egoistă. Dacă îţi alcătuieşti garderoba din haine negre, vei avea o putere de fascinaţie, un mister şi un erotism de facturi speciale. Atenţie, însă, nu trebuie să abuzezi dacă ai stări depresive.

Violetul stimulează mental, albul rămâne al inocenţei

Albul şi violetul sunt două culori care simbolizează inocenţa şi armonia cu propria fiinţă. În vestimentaţie, ca şi în cromoterapie, violetul ajută la depăşirea problemelor psihice create de o sexualitate pervertită sau reprimată, lucru prin care se apropie de vecinul său, indigoul. Erotismul oriental defineşte albul ca o culoare a relaţiilor amoroase lipsite de orice formă de posesivitate, violenţă şi egoism.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Noiembrie 20, 2008 la 18:52 în categoria Relaţii,dragoste,sex, Ştiri mondene. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Cum se vopsesc ouale in culori naturale?
  Exista mai multe metode de a obtine culori naturale pentru ouale de Pasti, fara sa folosesti “colorantii-vopsea” (e-uri) din comert (E102 – galben, E133 – albastru, E122 – rosu sau E110 – portocaliu). Iata una din
 • Ce potenţial erotic ai?
  Testul de mai jos te ajută să descoperi ce tip de atitudine erotică te caracterizează. 1. Dimineaţa, cele mai mult îţi place să te răsfeţi… … dându-te cu o cremă parfumată. a … savurând un suc natural de portocale. c … împrospătându-te sub
 • Un program care te ajută să-ţi creezi un look perfect
  Zilele acestea am descoperit un program care mi-a plăcut tare mult. Ştiu că a mai existat un soft asemănător acum mulţi ani, parcă Cosmopolitan Virtual Makeover, chiar se presupunea (sau cel puţin auzisem eu de
 • Cel mai scump sutien
  Supermodelul Adriana Lima a făcut prezentarea sutienului marca Victoria’s Secret’s, care a fost recunoscut ca cel mai scump element al lenjeriei intime din întreaga lume. Preţul estimativ al acestui sutien se ridică la 3 milioane de
 • Femeia BALANŢĂ
  Femeia din această zodie este o actriţă înnăscută, remarcându-se prin puritate, frumuseţe, dar mai ales prin respingerea pronunţată a tot ce nu este atractiv. Are predilecţie pentru distincţie, îmbrăcăminte elegantă, bijuterii şi parfumuri scumpe, admirând

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu