Potenţial erotic bărbatul LEU

Postat de: Eaîn Leu
0:35
10
Mar

Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie cu el trebuie să încerce să nu-l ducă de nas şi să-i ofere ceea ce-i promite.

După el, femeia trebuie să fie gata în orice clipă să se culce cu el, înnebunind aproape dacă întâmpină reţineri sau împotriviri. Părerea lui este că femeile sunt obsedate de gândul de a-i intra în graţii, motiv pentru care, atunci când simte erotic femeia, abia se poate stăpâni.

Femeia care-l va face să simtă că trebuie să lupte pentru a o obţine îl vrăjeşte, fiind adeptul zicalei: “lumea este a celor curajoşi”. La el nu există îndoieli, reţineri, apropiere timidă, ci totul se petrece într-un singur gest larg, bărbătesc, smulgându-şi prada şi – direct în pat.

Partenera lui poate avea la un moment dat impresia că vrea să câştige o olimpiadă sexuală, situaţia neschimbându-se cu nimic în cazul unei rezistenţe. Este preocupat de necesităţile sale sexuale şi aşteaptă din partea femeii laude pentru capacitatea sa, adevăratul epilog al străduinţei sale.

Asta nu înseamnă însă că vrea mai mult decât o dată pe zi, considerând singura sa apariţie pe scena erotică ca fiind suficientă, femeia trebuind să se adapteze cerinţelor sale, să nu fie mofturoasă, trebuind să-i arate tot timpul că-i savurează potenţa, altfel considerându-se obligat să alerge în altă parte.

Neiubind cu adevărat, va trata toate femeile la fel. Îşi cunoaşte potenţa şi nu vede nici un motiv pentru variaţiuni, o femeie într-o poziţie neajutorată aţâţându-l, motiv pentru care îi place femeia îngenuncheată şi supusă, el hotărând toată gama de mişcări, în direct şi fără fantezii. Admite sexul oral…

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Marţi, Martie 10, 2009 la 0:35 în categoria Leu. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia PEŞTI
  Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată
 • Potenţial erotic femeia LEU
  Potenţial erotic femeia LEU Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu
 • Viaţa erotică la femeia Rac
  Femeia Rac reacţionează şi prinde repede semnalele erotice, dar nu va face niciodată primul pas. Este prea timidă şi-i este frică de o eventuală critică sau eşec, trebuind să fie încurajată subtil şi discret până
 • Potenţial erotic la bărbatul SCORPION
  În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o
 • Viaţa erotică la femeia Săgetător
  săgetător Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor. Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind

3 comentarii până acum.

1.  adriana
Mai 26th, 2010 at 17:52
Comentariu » Potenţial erotic bărbatul LEU

sunt berbec.. si la mine se potriveste manusa ce este scris.. stiam ca ma potrivesc cu leul.. dar ce am citit aici ma face sa ma razgandesc.. este opusul la ce m-asi potrivi eu.. :)) ( asta daca se potriveste barbatului leu.. cum s-a potrivit la mine.)

Răspunde

Comentariu » Potenţial erotic bărbatul LEU

Dan a răspuns:

pana nu incerci un Leu nu a de unde sa stii daca este opusul la ceace cauti tu sau nu!……eu sunt leu,asa ca……incearca ;)

Răspunde

2.  smartwoman
Decembrie 21st, 2010 at 16:44
Comentariu » Potenţial erotic bărbatul LEU

sunt in zodia gemeni. recent am pus ochii pe un tip in zodia leu. care de altfel este un fost coleg din clasele primare perioada in care ne-a legat o dragoste de “copii”. ne-am reintalnit dupa aproximativ 11 ani.
nu stiu cum sa fac sa ii atrag atentia :D
il am in lista de messenger am si nr lui de tel…dar nu stiu ce as putea face ca sa nu par disperata.
sunt in pana de idei….:(
poate imi dati o idee :)

Răspunde

3.  Dl. Leu
Ianuarie 16th, 2011 at 18:52
Comentariu » Potenţial erotic bărbatul LEU

Draga Smartwoman, cred ca pentru a intra in atentia leutului tau preferat e suficient un sincer “Salut! Ce mai faci?”. Multe persoane folosesc intrebarea asta pe post de “intro” pentru un lucru pe care urmeaza sa il ceara, dar daca tu nu ii vei lasa impresia ca ai nevoie de ceva de la el ci doar vrei sa mai vb. cu el, vei avea destule sanse sa legi din nou o relatie de prietenie cu el. Trust me!

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu