Cum îi cucerim pe PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
15:45
13
Feb

Pot fi recunoscuţi uşor pentru că se doresc în centrul atenţiei, comportarea lor şarmantă şi flexibilă atrăgându-i pe cei din jur.

Discutaţi cu ei pe tema unor spectacole de teatru sau de cinema, despre programul TV, pentru că se doresc consideraţi, fără excepţii, intelectuali.

Purtaţi discuţii pe teme supranaturale. Începutul odată făcut, lăsaţi-i să vă explice în continuare şi nu uitaţi să le faceţi, din când în când, câte un compliment.

Au nevoie stringentă de confirmare. Peştii nu suportă în general lichidele şi trebuie feriţi de băutură, având o sănătate şubredă.

În ceea ce priveşte cadourile, femeile sunt sensibile la verde deschis, acvamarin sau albastru – fumuriu. O rochie sau un batic în aceste culori le va face plăcere.

Bărbaţilor faceţi-le cadou o carte despre ştiinţele oculte, un volum de poezie sau o carte semnată Shakespeare.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Vineri, Februarie 13, 2009 la 15:45 în categoria Pesti. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Ochii şi caracterul
  Albaştri (foarte deschis) – slăbiciune Albaştri – bunătate, blândeţe Albaştri (închis) – idei profunde Căprui – spirit viu Căprui gălbenoşi – talent Verzi – curaj, constanţă Verzi gălbui – perfidie Negri – viclenie, tenacitate Gri-deschis – veselie, fineţe Privire pătrunzătoare – conştiinţă de valoare Mari,
 • Zone erogene la zodia Rac
  Cel mai bun mijloc de excitare la cei născuţi în zodia Rac este sărutul cu limba, stimul prin care pot ajunge până la orgasm. Atât femeia cât şi bărbatul Rac reacţionează la stimulările manuale şi orale
 • Zone erogene la zodia Gemeni
  Zone erogene Mâinile şi braţele sunt foarte sensibile. Bărbaţilor le place să fie ţinuţi de mână, în timp ce femeilor le place să le fie sărutată mâna.
 • Potential erotic femeia SCORPION
  Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre
 • Bărbatul SĂGETĂTOR
  Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte

Un comentariu

1.  Deea
Mai 13th, 2010 at 11:19
Comentariu » Cum îi cucerim pe PEŞTI

Mijto…asa sunt pestii….

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu