Striptease în condiţii casnice

Postat de: Eaîn Relaţii,dragoste,sex
23:48
25
Oct

1200712716294 big Striptease în condiţii casnice

Cum se face striptease în condiţii casnice?

Pentru început alege o muzică potrivită, aceasta va reprezenta 30 % din reuşită. Printre altele, la alegerea piesei trebuie să fii atentă să te opreşti asupra celei care te aprinde cel mai mult şi îţi dă pofta de dans. Probabil că toate cuplurile au o melodie preferată sau care semnifică ceva pentru amândoi, ea ar putea fi o opţiune pentru dansul erotic. De asemenea, câteva lucruri de luat în calcul: pentru o melodie lentă trebuie să fii foarte plastică, iar pentru una rapidă e nevoie de un ritm alert de dans.

Ce ţine de îmbrăcăminte, majoritatea aleg ceva din garderoba personală, cea mai sexy lenjerie care i-a plăcut şi iubitului sau pregătesc ceva special, şi cu această ocazie îşi cumpără un set nou.

Se poate merge cu imaginaţia şi mai departe. Alege o tematică, de exemplu: femeia vampir, femeia cochetă, femeia sălbatică, doctoriţa sau învăţătoarea. :)

Cum poţi afla ce îi place iubitului tău? Este simplu, dacă se uită la filme erotice, observă ce personaj îi place mai mult, sau poate aţi avut deja o discuţie pe această temă şi ştii ce îi va face o surpriză plăcută. :)

În cameră nu trebuie să fie nici foarte cald şi nici foarte frig, condiţii cât mai confortabile şi naturale pentru a vă putea manifesta în voie fanteziile. Lumina obscură, cu o nuanţă de roşu, este cea mai bună, întrucât creează o atmosferă intimă, dar şi în acelaşi timp mistică, în timpul dansului se vor vedea doar anumite părţi ale corpului tău onduindu-se pe ritmurile muzicii. Acest lucru este foarte excitant, întrucât jocul de lumini va pune în valoare formele corpului şi îl va mâna pe bărbat să exploreze celelalte părţi aflate în umbră. :)

Sunt recomandate, lumânările parfumate, aromatizantele speciale care ar da impresia unui buduar feminin, în care bărbatul a pătruns.

Alegeţi pantofi cu toc înalt, va lungi piciorul, dar va face, în acelaşi timp, să pară foarte sexy şi bine conturat.

Nu trebuie omisă nici coafura sau machiajul. Alege o imagine care este cel mai aproape de voi.

Şi cel mai important nu urma nişte şabloane de dansuri existente pe net sau văzute undeva, fii cât mai originală, creativă şi unică, simte muzica şi transmite în mişcări tot ce trăieşti când ea te pătrunde. Cel mai reuşit dans al meu a fost atunci când efectiv melodia mă copleşea şi nu exista nimeni decât eu şi ea. O să te miri ce poate să dea din tine. :)
Aaa, uitasem, privirea e obligatorie. Cât mai seducătoare şi care sugerează că el este cel mai special bărbat pentru tine. ;)

Ai toată reţeta de un mini striptease, cu un pic de execiţiu şi dăruire se poate primi ceva special.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Sâmbătă, Octombrie 25, 2008 la 23:48 în categoria Relaţii,dragoste,sex. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • De ce bărbaţii sunt… aşa cum sunt?
  La prima vedre, par uşor de descifrat. Ei obişnuiesc să discute deseori despre dragoste, dar se referă de fapt la sex. Ştiu totul despre maşina lor, dar foarte puţin despre propriile sentimente. Se vor flexibili,
 • Sexul, inteligenţa şi strălucirea stelelor
  Sexul, inteligenţa şi strălucirea stelelor Se spune despre oamenii inteligenţi că la pat sunt cam inhibaţi, că nu prea ating performanţe şi că merită să faci orice cu ei, numai nu sex. Însă nu-i chiar aşa.
 • Cum ar trebui să fie bărbatul ideal?
  Bărbatul ideal Cum este bărbatul ideal, bărbatul care să îţi ia minţile şi să te facă cea mai fericită femeie? E de la sine înţeles, că nu e vorba aici de nici o formulă secretă sau reţetă
 • Credeţi în vrăji?
  Georges de la Tour, Ghicitoare în palmă Am decis să scriu despre acest subiect, pentru că nu mai ştiu ce să cred… Din anul trecut, mai exact din iunie, nu mai pot scăpa de cercul vicios în
 • Cum impodobim bradul?
  Maine voi face bradul. Anul acesta imi doresc ceva special si original, asa ca am pornit intr-o “plimbare” pe internet. Am gasit foarte multe modele frumoase, le postez aici, poate inspira si pe altcineva. Mi-au placut

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu