Articole etichetate "cuplu"

Acest articol descrie facilitatile pe care le ofera Horoscopul de Compatibilitate Personalizat.
Salvare Horoscop Compatibilitate in format PDF

Cuprins Horoscop Compatibilitate Personalizat

Bioritm cuplu

Analiza numerologica cuplu

Analiza astrologica cuplu

Etichete: , , , , ,

Compatibilităţi zodia LEU

Postat de: Eaîn Leu
14
Mar

Compatibilităţi zodia LEU
Leu – Berbec
Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de mare, încât pot avea o relaţie fericită şi destule şanse într-o căsatorie.
Leu – Taur
Un duel amoros care poate degenera într-un conflict, amândoi încercând să-şi impună punctul de vedere. Pot avea o relaţie sexuală fierbinte, dar exaltarea Leului va stânjeni Taurul ponderat. O legătură de durată este pusă sub semnul îndoielii.
Leu – Gemenii
Dacă vor să păstreze Leul, Gemenii trebuie să fie foarte precauţi în escapadele lor, care contravin imaginii pe care o are Leul despre sine. Gemenii pot să contribuie la o relaţie convenabilă, pentru că Leul este stimulat, vrăjit şi câteodată dus la disperare de Gemeni. Căsnicia este de preferat.
Leu – Rac
Leul caută o relaţie superficială, în timp ce Racul …

Etichete: , , , , , ,

La prima vedre, par uşor de descifrat. Ei obişnuiesc să discute deseori despre dragoste, dar se referă de fapt la sex. Ştiu totul despre maşina lor, dar foarte puţin despre propriile sentimente. Se vor flexibili, moderni, fără prejudecăţi, dar zilnic se agaţă de ideile lor fixe. Vor să pară puternici, imbatabili, să aibă totul sub control, dar un simplu strănutat îi înspăimântă. Se tem de apropiere, de intimitate, de declaraţii, dar vor să fie îngrijiţi, răsfăţaţi şi iubiţi.

De ce se comportă astfel?

Psihologii au încercat să răspundă la mai multe întrebări legate de “enigmaticii” reprezentanţi ai sexului puternic.

De ce când sunt puşti se caţără pe garduri?

Sau, mai târziu, escaladează munţii sau se luptă cu valurile? Încă de la vârsta grădiniţei, băieţii simt nevoia să-şi lărgească spaţiul vital, să-şi învingă limitele, să accepte …

Etichete: , , , , , , , ,