Compatibilităţi zodia LEU

Postat de: Eaîn Leu
0:35
14
Mar

Compatibilităţi zodia LEU

Leu – Berbec

Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de mare, încât pot avea o relaţie fericită şi destule şanse într-o căsatorie.

Leu – Taur

Un duel amoros care poate degenera într-un conflict, amândoi încercând să-şi impună punctul de vedere. Pot avea o relaţie sexuală fierbinte, dar exaltarea Leului va stânjeni Taurul ponderat. O legătură de durată este pusă sub semnul îndoielii.

Leu – Gemenii

Dacă vor să păstreze Leul, Gemenii trebuie să fie foarte precauţi în escapadele lor, care contravin imaginii pe care o are Leul despre sine. Gemenii pot să contribuie la o relaţie convenabilă, pentru că Leul este stimulat, vrăjit şi câteodată dus la disperare de Gemeni. Căsnicia este de preferat.

Leu – Rac

Leul caută o relaţie superficială, în timp ce Racul se ancorează sentimental, el dorind dăruirea şi micile atenţii în care să-şi manifeste idolatrizarea. Numai în această situaţie au şanse pentru o oarecare relaţie.

Leu – Leu

În dormitor şi oriunde se pune întrebarea dacă ei vor reuşi să transforme cuvântul “doi” în “noi”. Din punct de vedere sexual se potrivesc foarte bine, cu condiţia ca fiecare să-l facă pe celălalt să strălucească. Un adevărat cuplu regal, nu întotdeauna însă posibil. Dar când se întâmplă… atunci “Trăiască Regele!” şi “Trăiască Regina!”

Leu – Fecioara

Leul reacţionează sexual mai puternic, ceea ce poate supăra Fecioara conservatoare, care nu acceptă să fie dominată. Dacă Fecioara începe să critice, atunci Leul începe să urle. Nu se recomandă o relaţie între ei.

Leu – Balanţă

Leul este mai direct faţă de sex, dar cum Balanţa poate deveni foarte înfocată, relaţia poate reuşi. O condiţie a reuşitei însă este că Balanţa să nu uite să admire corespunzător Leul şi să-şi stăpânească tendinţa prea mare spre sinceritate. Dacă Leul va reuşi să-şi înfrâneze temperamentul, legăturile dintre ei vor fi bune, indiferent de durată.

Leu – Scorpion

Artificii orbitoare în dormitor, compensând gelozia furioasă a Scorpionului care-l jigneşte pe Leu. Amândoi vor să domine, o aventură între ei devenind palpabilă, dar o căsătorie este de evitat.

Leu – Săgetător

Amândoi consideră dragostea o aventură, fiind extravaganţi, focoşi, urmându-şi chemările sexuale în voie şi cu plăcere, iar consideraţia reciprocă conduce spre o relaţie plăcută şi o căsnicie fericită.

Leu – Capricorn

Capricornul lucid pune frâu Leului exuberant, deosebindu-se temperamental. Capricornul nu este romantic, dar poate deveni pretenţios, ceea ce îl supără pe Leu. O relaţie sexuală este posibilă, dar o căsnicie este mai grea.

Leu – Vărsător

Vărsătorul aprinde individualitatea sexuală a Leului, făcând ca întâlnirile lor să devină tulburătoare. Tendinţa de analiză a Vărsătorului îl irită pe Leu, subminându-i autoritatea, şi se ajunge la punctul în care comportamentul neortodox al Vărsătorului în pat îl deranjează pe Leu. Pot fi parteneri sexuali de ocazie, dar nu pot întemeia o familie.

Leu – Peşti

Leul demonstrativ este în opoziţie cu Peştii sfioşi, necăutându-le secretele, ceea ce va face ca atracţia iniţială dintre ei să ducă la explozie. Lipsa de orgoliu a Peştilor îl supără totuşi pe Leu, ceea ce va face ca relaţia dintre ei să fie dificilă, iar căsnicia nefericită.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Sâmbătă, Martie 14, 2009 la 0:35 în categoria Leu. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,
 • Compatibilităţi pentru zodia Gemeni
  Gemeni – Berbec Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru
 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Compatibilităţi zodia PEŞTI
  Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu