Articole etichetate "sagetator"

Horoscop Sagetator 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
9
Apr

Tendintele astrologice din acest an promit noi urcusuri si posibilitati de a depasi orice greutate aparuta. Veti fi plini de optimism si veti uita de ganduri pesimiste si depresive. O sa simtiti nevoia sa va imbunatatiti viata personala.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
In 2011 Sagetatorii vor inainta cu mult curaj, este momentul perfect pentru a va demonstra talentele, sa va ocupati de ceva serios si sa va concentrati pe lucrurile care urmeaza sa le faceti.

Cariera voastra – avanscena gandirii voastre.

Pe de alta parte, nu aveti voie sa aratati cat va este de greu sa obtineti un progres mare. Sagetatorii actioneaza la fel de repede precum si gandesc, de aceea pot aparea unele bariere/piedici.

Trebuie sa va distribuiti mult mai bine munca, pentru a evita supraincarcarile mentale si pentru a nu va intoarce la starile pesimiste, mai ales ca acum inaintati pe scara succesului.

Mai opriti-va, studiati …

Etichete: , , , , ,

Horoscop Sagetator 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
3
Sep

Horoscop Sagetator 2010
Horoscop 2010 – Familia
Daca nu veti pune din nou pe primul plan cerinte nerezonabile, este posibil ca in toamna sa va casatoriti cu jumatatea voastra.

Per total, anul va fi linistit, va veti bucura de compania persoanei iubite, sunt posibile calatorii in strainatate.


Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Sagetatorul in 2010 va reusi sa obtina imprumuturi si diferite credite, dar merita sa fie atent – greselile pot fi costisitoare. Nu va aruncati in prea multe imprumuturi, pentru ca nu veti fi in stare sa le platiti pe toate.

Deosebit de periculoase in acest sens pot fi lunile iulie si noiembrie, cand puteti sa pierdeti o suma mare de bani.
Horoscop 2010 – Sanatate si Timp liber
Probleme de sanatate vor fi, cu toate acestea, pastrati-va emotiile sub control – sistemul nervos nu va va ierta, ceea ce poate …

Etichete: , ,

Fiţi dictatori, criticaţi-le îmbrăcămintea, priviţi totul în negru, deveniţi gravi, preferând să-i ţineţi mai mult în casă, refuzaţi să-i însoţiţi la un film, cochetaţi cu cei din jur şi băgaţi-vă nasul în munca lor.

Invitaţi la petreceri oameni imposibili, criticaţi-le planurile idealiste, închideţi geamurile noaptea şi faceţi dragoste numai acasă, între cei patru pereţi.

Într-o dimineaţă veţi găsi o scrisoare pe pernă, prin care vi se va reda libertatea.

Etichete: , ,

Cum îi cucerim pe Săgetător? Ascultaţi-i şi puneţi-le întrebări, solicitându-le inteligenţa şi spiritualitatea, pentru că ei refuză să se întreţină cu oameni care nu au ce să le spună.

Prima întâlnire daţi-le-o în aer liber (un picnic, o partidă de tenis, o partidă de călărie, o excursie în munţi, etc.), dar ţinând cont de rezistenţa lor.

Aveţi grijă să puteţi ţine pasul cu ei. În privinţa actului erotic sunt foarte deschişi şi liberi. Gata oricând a-ţi fi prieteni, nu se ştie când vor depăşi limitele amiciţiei, propunând pe neaşteptate, o partidă de sex.

Etichete: , , , , ,

Zone erogene
Şoldurile, coapsele şi părul sunt cele mai erogene ale sale, iar mângâierile îndelungat îi trezesc patima.
Erogenă este şi zona pielii din preajma organelor genitale.

Etichete: , , ,