Horoscop Sagetator 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
23:45
9
Apr

Tendintele astrologice din acest an promit noi urcusuri si posibilitati de a depasi orice greutate aparuta. Veti fi plini de optimism si veti uita de ganduri pesimiste si depresive. O sa simtiti nevoia sa va imbunatatiti viata personala.

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani

In 2011 Sagetatorii vor inainta cu mult curaj, este momentul perfect pentru a va demonstra talentele, sa va ocupati de ceva serios si sa va concentrati pe lucrurile care urmeaza sa le faceti.

Cariera voastra – avanscena gandirii voastre.

Pe de alta parte, nu aveti voie sa aratati cat va este de greu sa obtineti un progres mare. Sagetatorii actioneaza la fel de repede precum si gandesc, de aceea pot aparea unele bariere/piedici.

Trebuie sa va distribuiti mult mai bine munca, pentru a evita supraincarcarile mentale si pentru a nu va intoarce la starile pesimiste, mai ales ca acum inaintati pe scara succesului.

Mai opriti-va, studiati dintr-o parte progresul si toate planurile care se vor a fi puse in aplicare.

Nu va eclipsati pe nimicuri, detaliile nu merita atentia voastra. Incepand cu iulie 2011, toate proiectele voastre vor aduce un profit bun. In comparatie cu anul trecut, in 2011 problemele financiare vor fi rezolvate cu mai multa usurinta. Vor aparea opurtunitati care vor usura si mai mult acest aspect.

Nu pierdeti sansele care vi se ofera!

Horoscop 2011 – Familia/Relatii de dragoste

Ritmul din viata personala a Sagetatorilor va fi putin mai domol la inceputul acestui an. Va puneti o multime de intrebari si raspunsurile nu sunt intotdeauna simple.

Indiferent daca sunteti singuri sau deja implicati intr-o relatie, vor aparea unele aspecte care va vor permite sa intariti relatiile existente si sa construi relatii noi cu o singura conditie, trebuie sa fiti deschisi spre acceptarea greselilor pe care le faceti, sa fiti mai calmi si dispusi sa faceti unele compromisuri.

Veti fi atragatori, veti convinge cu usurinta, veti vraji, veti deveni mai sentimentali, mai emotionali si mai romantici.

Sarbatorile le veti petrece inconjurati de multa dragoste, reuniunea cu familia va va aduce o stare de multumire si bucurie. Atmosfera predominanta din 2011 va fi incarcata de armonie.

Pentru Sagetatori nu este important doar aspectul fizic, ei sunt in cautare de o persoana cu adevarat sincera, capabila sa se bucure de placerile simple ale vietii.

Horoscop 2011 – Sanatate si Timp liber

In anul 2011 va veti rezolva unele probleme de sanatate care va supara de mai mult timp. Vor exista momente de stres, dar acestea nu vor influenta starea generala de sanatate.

In ultimele 3 luni ale anului 2011 veti fi deosebit de energici, creativi si deosebit de potenti in punerea ideilor in aplicare. Starea generala a organismului va va permite sa va mobilizati toate puterile pentru a incheia acest an cu multe realizari semnificative.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Sâmbătă, Aprilie 9, 2011 la 23:45 în categoria Horoscop 2011. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop Fecioara 2010
    Horoscop Fecioara 2010 Horoscop 2010 – Familia Munca si problemele legate de munca nu ii vor permite Fecioarei sa acorde prea mult timp si atentie persoanei iubite. Exact in 2010, el (ea) poate sa nu mai suporte aceasta
  • Horoscop Sagetator 2010
    Horoscop Sagetator 2010 Horoscop 2010 – Familia Daca nu veti pune din nou pe primul plan cerinte nerezonabile, este posibil ca in toamna sa va casatoriti cu jumatatea voastra. Per total, anul va fi linistit, va veti bucura
  • Horoscop Gemeni 2010
    Horoscop Gemeni 2010 Horoscop 2010 – Familia Multi dintre reprezentantii acestei zodii, in 2010, vor avea indoieli in ce priveste sentimentele – atat ale lor, cat si a persoanei cu care sunt impreuna. Nu ar fi indicat sa
  • Horoscop Pesti 2011
    2011 va fi un an foarte emotionant si palpitant pentru nativii din zodia Pesti. Primele trei luni vor fi linistite, in jurul vostru se vor aduna multi oameni, in relatii va predomina armonia, tot atunci
  • Horoscop Taur 2011
    Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu