Horoscop Capricorn 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
17:12
27
Mar

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani

In anul 2011, pentru Capricorni vor aparea o multime de opurtunitati in sfera carierei, care vor permite punerea tuturor planurilor, proiectelor (incepute inca din 2010) in aplicare.

In acest an vor conta nu doar eforturile personale depuse, dar si sustinerea si ajutorul venit din partea parintilor si prietenilor.

Anul 2011 va fi privit de catre Capricorni cu mult mai multa seriozitate si cu mult mai multa responsabilitate.

Cel mai mare suces ii asteapta pe Capricornii care activeaza in domeniul Media, relatiile cu oamenii, statistica.

Anul 2011 va aduce multe tendinte noi si schimbari in viata. In acest an, Capricornii, cel mai probabil, isi vor gasi un job nou si vor intensifica cautarile lor in sfera veniturilor suplimentare.

In anul 2011, o economie rationala si stabilirea unui plan clar vor fi cheia succesului Capricornilor.

Ianuarie – Martie 2011

In perioada cuprinsa intre aceste luni, Capricornii vor lucra foarte mult.

Martie – Aprilie 2011

In aceasta perioada, va deveni clar ca modelul personal folosit in relatiile de afaceri este invechit si trebuie ceva schimbat.

Iunie 2011

In iunie, aceasta problema va deveni atat de clara, incat lasand deoparte toate concediile si odihna, Capricornii se vor pune serios pe treaba si pe reconstructia carierei. Vor avea un succes mare, iar la sfarsit de septembrie – inceput de octombrie 2011 vor trece pe un nivel superior al carierei.

Cele mai benefice perioade pentru relatiile de afaceri sunt – ianuarie si august 2011, grija mare in iunie 2011.

In primavara si vara 2011 sunt de evitat deplasarile sau calatoriile.

Multi dintre Capricorni vor depune eforturi pentru a lucra eficient in echipa. In relatiile cu conducerea si colegii se pot naste anumite conflicte. Nu vorbiti cu nimeni la job despre indoielile si greselile voastre, controlati-va cuvintele si faptele, atunci proiectele personale vor fi usir de realizat.

Situatia financiara se va imbunatati in anul 2011, mai ales la acei Capricorni care se ocupa in mod activ de rezolvarea problemelor. Fiti ambitiosi, nu va lasati, nu abandonati calea aleasa si succesul financiar va fi atins.

Datorita unor afaceri financiare importante se va schimba radical stilul vostru de viata.

Horoscop 2011 – Familia/Relatii de dragoste

In anul 2011, Neptun si Saturn isi vor face simtita prezenta si in viata personala. Sunt posibile tot felul de neintelegeri cu rudele, procese de judecata din cauza banilor comuni, mosteniri, dar Capricornii vor depasi cu brio toate aceste evenimente.

In plan sentimental, relatiile actuale vor avea nevoie de schimbari si aici nu este neaparat vorba de despartire; avand in vedere ca in acest an se va schimba radical viata Capricornilor, este normal sa se rasfranga si asupra laturii emotionale.

In acest an Capricornii vor fi mult mai rabdatori si intelegatori, ceea ce va aduce in viata lor liniste si claritate. In dragoste Capricornii vor cauta echilibru, pace si intelegere.

Pot aparea pasiuni noi in viata Capricornului, in februarie si aprilie 2011.

Capricornii aflati intr-o relatie stabila se vor descurca cu problemele aparute datorita increderii, rabdarii si discutiilor sincere.

Horoscop 2011 – Sanatate si Timp liber

Veti avea multa energie, iar problemele de sanatate va vor ocoli.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Martie 27, 2011 la 17:12 în categoria Horoscop 2011. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop Capricorn 2010
    Horoscop Capricorn 2010 Horoscop 2010 – Familia Anul 2010 poate aduce schimbari dramatice in viata personala a Capricornilor – intalnire cu jumatatea. Pentru acest “eveniment” se pot astepta in februarie, mai, iunie sau septembrie. Horoscop 2010 – Afaceri si
  • Horoscop Balanta 2010
    Horoscop Balanta 2010 Horoscop 2010 – Familia Relatiile personale nu vor dintre cele mai linistite, ba vor fi certuri si “divorturi” (despartiri), ba vor fi declaratii de dragoste pana la moarte. Iubitii vostri vor fi foarte derutati de
  • Horoscop 2010 – Generalitati
    Horoscop 2010 Horoscopul pentru anul 2010 a “venit” oficial pe 14 februarie. Anul 2010 este anul Tigrului de Metal. Elementul sau este Metalul, iar Talismanul – argintul. Metalul are caracteristici de baza, ca: hotarare si initiativa,
  • Horoscop Pesti 2010
    Horoscop Pesti 2010 Horoscop 2010 – Familia In anul 2010, pestii pot gasi dragostea pe drum sau pe Internet. Chiar si o intalnire ocazionala ar putea dezvolta in ceva mai mult. Cu toate acestea,  in anul 2010
  • Horoscop Varsator 2011
    Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu