Compatibilităţi pentru zodia VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
16:55
26
Ian
 • Vărsător – Berbec

Berbecul agresiv şi dominant îl va descuraja pe Vărsătorul paşnic, iubitor de libertate. În privinţa sexului sunt plini de fantezie, se armonizează şi în alte domenii, dar căsătoria stă sub semnul îndoielii.

 • Vărsător – Taur

Taurul sentimental şi hipersenzual găseşte derutantă concepţia delăsătoare a Vărsătorului cu privire la sex. Doreşte nu numai un prieten, ci şi un partener de viaţă. Vărsătorul, dimpotrivă, vrea să-şi transforme partenerul în campion şi îşi găseşte multe activităţi în afara casei ceea ce repugnă Taurul. Se nasc multe conflicte de caracter.

 • Vărsător – Gemeni

Vărsătorul poate domina Gemenii care au o mare capacitate de adaptare la jocurile presexuale. Pot trece ore întregi în dormitor, dar fără sentimentalisme. Gemenii prea iritabili găsesc în Vărsător o influenţă stabilizatoare. O relaţie interesantă, o căsnicie bună, fără prea multă pasiune.

 • Vărsător – Rac

Racul, deosebit de sensibil, îl enervează pe Vărsător. Vărsătorul preferă o pasiune mai rece şi o concepţie de viaţă mai largă. Cu timpul va respinge Racul, lângă care căsnicia ar putea ridica probleme serioase.

 • Vărsător – Leu

Promite, pentru o anumită perioadă, o aventură excitantă. Probleme principale: Leul pune accent pe cap, iar Vărsătorul pe spirit. Problemele în relaţiile de lungă durată sunt prea explozive.

 • Vărsător – Fecioară

Nu există atracţie sexuală puternică. Fecioara raţională şi practică are tendinţa de a critica largheţea şi generozitatea Vărsătorului. Relaţia este monotonă şi duce la plictiseală. O căsnicie rezistă dacă sunt interese în afara dormitorului.

 • Vărsător – Balanţă

Sunt partenerii ideali în viaţa sexuală. Au interese comune: iubesc luxul, arta şi muzica, cheltuiesc cu multă plăcere. Bune perspective pentru o realţie palpitantă şi o căsnicie deosebit de fericită.

Scorpionul este atât de gelos şi posesiv, încât Vărsătorul nu-l poate suporta. Vărsătorul îl poate duce pe Scorpion la sadism. Căsnicie de scurtă durată.

 • Vărsător – Săgetător

Amanţi nesocotiţi şi activi. Interesele sexuale se caracterizează prin fantezie. Se potrivesc şi în alte domenii. Pot avea relaţii de scurtă sau de lungă durată existând premise bune pentru o căsnicie echilibrată.

Nu se pot mulţumi din punct de vedere erotic, dar nici pe alte planuri.

 • Vărsător – Vărsător

Potrivire minunată! Sunt doi amanţi inventivi, care se influenţează spiritual şi trupeşte. Ambii sunt prea raţionali şi prea sensibili, ceea ce ar putea să nu ducă la o legătură profundă. Multe interese comune pot duce la o relaţie plăcută şi la o căsnicie sănătoasă.

 • Vărsător – Peşti

De la relaţiile intime se ajunge rapid la discuţii contradictorii. Peştii cer mereu dovezi de iubire, legătura lor începe promiţător, dar eşuează.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Luni, Ianuarie 26, 2009 la 16:55 în categoria Varsator. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi pentru zodia Capricorn
  Capricorn – Berbec Amândoi au voinţă puternică, sunt agresivi şi nu suportă să fie comandaţi. Viaţa ar deveni o luptă permanentă care nu se potriveşte unei romanţe de dragoste. În pat ar putea exista armonie, dar
 • Compatibilităţi zodia SĂGETĂTOR
  Săgetător – Berbec O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine
 • Compatibilităţi pentru zodia Gemeni
  Gemeni – Berbec Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru
 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu