Femeia FECIOARĂ

Postat de: Eaîn Fecioara
12:35
15
Mar

În această zodie există cele mai multe femei nemăritate, pentru că ele găsesc greu bărbatul care să corespundă pretenţiilor lor. Judecă oamenii superficial, mai mult după aspect, putând trece pe lângă personalităţi valoroase.

Dacă vrem să o înţelegem, nu trebuie analizată ca om raţional, ci ca o femeie cu multă stăpânire de sine. Serioasă şi plină de prestanţă, dorinţele ei rămân secrete, modestia făcând-o să nu se laude sau să-şi destăinuie tainele.

Are maniere excelente şi dacă nu este provocată, se poartă ca o doamnă. În caz contrar, atacă sălbatic şi reuşeşte întotdeauna să-şi îngenuncheze adversarii. Ţine la autoperfecţionare şi la poziţia sa socială, având dezvoltat un puternic simţ critic.

Se încrede mai mult în intelect decât în intuiţie, putând fi generoasă, răbdătoare şi bună, dar în principal rece. Are o mare putere de muncă, căutând să rezolve totul singură. Domeniul ei este casa, unde bărbatul inteligent trebuie să o accepte ca stăpână.

Fiecare lucruşor trebuie să fie la locul destinat şi este deosebit de econoamă, ajutându-şi partenerul în orice problemă. Dacă se căsătoreşte, o va face destul de târziu şi va deveni o gospodină perfectă şi o mamă bună, iar pentru soţ o parteneră interesantă.

Sexul pentru ea este o problemă a înmulţirii speciei şi nu o plăcere. Face totul pentru a-şi menţine formele până la bătrâneţe. Îi plac micile orgii, dar numai organizate până-n detaliu şi numai în prezenţa oamenilor care ştiu să se comporte şi să se îmbrace civilizat.

Este o bună contabilă şi o secretară excelentă, cerând un salariu care să-i păstreze independenţa. Punctul ei slab este amantul, căruia nu-i va vedea greşelile sau slăbiciunile reale, rămânând cu imaginea pe care şi-a făurit-o la început despre el. Tratează bărbatul ca pe un pământ virgin ce trebuie cercetat, aparat, dezvoltat şi perfectat, descurcându-se foarte bine în psihologia masculină.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Martie 15, 2009 la 12:35 în categoria Fecioara. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • De ce bărbaţii sunt… aşa cum sunt?
  La prima vedre, par uşor de descifrat. Ei obişnuiesc să discute deseori despre dragoste, dar se referă de fapt la sex. Ştiu totul despre maşina lor, dar foarte puţin despre propriile sentimente. Se vor flexibili,
 • Viaţa erotică la femeia Săgetător
  săgetător Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor. Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind
 • Viaţa erotică la femeia PEŞTI
  Are un talent dramatic natural. Putem fi siguri că se va purta întotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite şi va şti să creeze o atmosferă plăcută. Este prematur dezvoltată sexual, iar dorinţa ei de a
 • Cum îl respingem pe LEU
  Nu este nici o problemă în a rupe relaţiile cu un Leu. Monopolizaţi discuţiile, contraziceţi-l, vorbiţi numai despre dvs, uitaţi de ziua lui de naştere, trimiteţi-i felicitări întârziate şi începeţi să căscaţi atunci când vorbeşte
 • Bărbatul SĂGETĂTOR
  Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu