Bărbat BERBEC

Postat de: Eaîn Berbec
19:26
20
Feb

Agresiv, încăpăţânat, impulsiv si lipsit de simţ practic, posedă două mari calităţi: fantezia şi robusteţea, comportamente sigure pentru a deveni imediat un bun prieten, un amant sau un soţ. Când pleacă de acasă îşi face un plan minuţios, dar dacă se iveşte prilejul unei petreceri sau o afacere rentabilă, dă tot planul peste cap.

Pasionat şi nepăsător totodată, comportă aceleaşi stări când e vorba de o relaţie ori o afacere, fiind pe rând, când zgârcit, când darnic ca o mână spartă. Precum femeia acestei zodii, nu se lasă dirijat de prejudecăţi: are prejudecăţile lui. Ale altora sau cele legate de societate nu-l interesează.

Exploziv în comportament te poţi aştepta la orice de la el: la daruri dezinteresate, dar şi la tot felul de lovituri nemeritate. Există tipul crud, adeptul minciunii, lipsit de caracter care nu ezită să-şi înşele fraţii şi surorile, părinţii, propria-i familie.

Întruchiparea infidelităţii, cere alesei inimii devotament absolut, şi nu doar ei ci şi prietenilor, pe care uneori, din suspiciune îi trădează. Dacă la femeia Berbec gelozia se naşte din mândrie, el este gelos pe toată lumea. Dacă iubita sau altcineva îl supără, devine furibund, năvalnic, dar îi trece repede. Nu acceptă ezitările: ori eşti de partea lui, ori… adio!

Îl poţi câştiga apreciindu-i calităţile. Nu-l lăuda prea tare: dacă o faci din interes, realizează imediat că vrei să-l linguşeşti şi el nu e “de vânzare”.

Evident, un asemenea personaj nu e indicat femeilor potolite ci acelora ce-şi doresc o viaţă plină de neprevăzut.

Acest temperament vijelios, are – de necrezut, momente când simte nevoia de a fi ocrotit, mângâiat. Unii nativi ai acestei zodii, aşa cum orice regulă suferă excepţii, sunt melancolici şi tăcuţi, emotivi, se pierd lângă femeia ardentă, temperamentală şi dacă le lipseşte experienţa sexuală, contactul cu astfel de femei îi descurajează până în pragul “falimentului”.

Când iubeşte, este tandru, devotat şi gentil  ca un adevărat cavaler din evul mediu.

Are umor şi, cum se ştie, oamenii cu simţul respectiv sunt analitici relevând perceperea realităţii. Nu-l poţi păcăli uşor, simte de la distanţă această intenţie. Principial cu el insuşi, poate fi un adevărat partener de afaceri sau de amor.

Are noroc în căsătorie, amor şi afaceri. Cine are curajul să-l numească într-un post de conducere, va afla în el un autentic comandant, dar un lucru nu trebuie neglijat: el se conduce după propriile-i principii, orice dirijare din exterior refuzând-o cu ostentaţie. Extravaganţa sa nu-i face bine uneori.

Sănătate: predispoziţii la febre, erupţii pe cap, pe corp. Relaţii bune cu Leul, Scorpionul, Săgetătorul şi Vărsătorul.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Vineri, Februarie 20, 2009 la 19:26 în categoria Berbec. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Cum îi cucerim pe cei din zodia BERBEC
  Horoscop pentru zodia Berbec Cum îi cucerim pe cei din zodia Berbec? Abordând, până una alta, un subiect de natură intelectuală, nativii acestei zodii găsesc că sunt mai spirituali decât par, şi, dacă aparenţele înşeală, de
 • Viaţa erotică la femeia BERBEC
  M-am uitat pe site-uri şi am văzut că majoritatea informaţiilor prezentate despre horoscop sunt cam aceleaşi. Am găsit ceva nou şi o să vă scriu o parte din ele şi vouă. Viaţa erotică a femeii Berbec Nu-şi
 • Femeia BERBEC
  Pare supărată pe toţi bărbaţii! Cu acest truc îşi ademeneşte “victimele” pe care le studiază în secret, măsurându-le calităţile ori defectele. Lasă, în mod deliberat impresia că este rece şi distantă, în realitate fiind o fiinţă
 • Femeia PEŞTI
  Dominată de Mercur, planeta frumuseţii şi a secretelor, este foarte feminină, arogantă, intuitivă şi prietenoasă. Înţelegerea ei faţă de alţii este mare, deoarece ea nu stă deoparte la necazurile altora. Datorită intuiţiei nu se lasă
 • Zone erogene la zodia BERBEC
  Zone erogene Cei născuţi în zodia BERBECULUI au faţa sensibilă, reacţionând prompt la mângâieri suave. Săruturile unui bărbat cu mustaţă şi barbă o încântă nespus pe nativa acestei zodii.

Un comentariu

1.  Dan -Mangalia
Martie 28th, 2011 at 20:48
Comentariu » Bărbat BERBEC

sunt BERBEC si mi-am derulat putin viata inapoi si ai perfecta dreptate

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu