Articole etichetate "amant"

Femeia SCORPION

Postat de: Eaîn Scorpion
31
Mar

S-ar putea scrie o carte despre cum se poartă, cum se mişcă, cum vorbeşte sau cum arată o femeie – Scorpion care vrea să cucerească un bărbat. Doar un bărbat lipsit de libidou poate să i se împotrivească, pentru că în ea tânjeşte dorinţa plăcerii şi când întâlneşte un bărbat atractiv va şti exact cum să-l înnebunească pentru ca el să nu mai dorescă o altă femeie, situaţie în care bărbatul va afla ce simte un iepure hipnotizat de o cobră.

Nu acceptă zgârcenia şi va părăsi repede bărbatul care nu-i oferă hotelul de lux, trenul clasa I şi orice altă extravaganţă dorită. Este fascinantă, excesivă, chiar obositoare, dar nu te vei plictisi cu ea, fiind dominată şi pătimaşă.

Dă impresia că depinde sexual de bărbat, ceea ce o face irezistibilă, puţini putând ajunge la adâncimile ei erotice. Fiind pretenţioasă la pat (puţini bărbaţi reuşesc să o …

Etichete: , , , , ,

Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre sex.

Pentru ea orice noapte trebuie să rămână de neuitat, indiferent de experienţa partenerului, şi grija ei va fi în permanenţă ca acesta să simtă actul cu aceeaşi intensitate. Ea nu poate fi domolită cu tehnică şi nici o carte nu va reuşi să o convingă că actul sexual este un exerciţiu yoga.

Mai bine îşi va petrece noaptea cu un amant nu prea grozav decât să citească o carte. Atunci când se excită, îi place să arate acest lucru, considerând totuşi actul sexual mai important decât erotica şi chiar dacă este o doamnă, în pat va fi o curtezană şi va savura actul sexual în totalitate până la orgasm, controlând întreaga …

Etichete: , , , , ,

Femeia SĂGETĂTOR

Postat de: Eaîn Sagetator
23
Mar

Femeia SĂGETĂTOR
Ea este “un Don Juan” al zodiilor. În alegerea amanţilor este mărinimoasă. Fără griji, ea trece de la o aventură sexuală la alta, deoarece totul la ea rămâne pe bază de prietenie. Nu este în stare de o legătură mai adâncă. Se joacă cu dragostea.

Fiecare partener este un jeton pe care îl aruncă la ruletă. Când o iubire nu-i reuşeşte, nu plânge şi-şi caută alta. Este vanitoasă, iar la vârsta mijlocie ajunge de cele mai multe ori la operaţie estetică. Nu suportă plictiseala. Este directă, sinceră, bună la suflet, mărinimoasă, iubeşte libertatea şi simte nevoia de a călători.

Chiar fericită are nevoie de martori. Se leagă de un partener sexual promiţător, dar o interesează mai mult schimbul de idei şi aventura romantică, motiv pentru care unui bărbat îi va fi foarte greu să-i definească avansurile. Pare a nu-şi găsi locul niciodată, locuinţa ei arătând mereu …

Etichete: , , , , , ,

Bărbat BERBEC

Postat de: Eaîn Berbec
20
Feb

Agresiv, încăpăţânat, impulsiv si lipsit de simţ practic, posedă două mari calităţi: fantezia şi robusteţea, comportamente sigure pentru a deveni imediat un bun prieten, un amant sau un soţ. Când pleacă de acasă îşi face un plan minuţios, dar dacă se iveşte prilejul unei petreceri sau o afacere rentabilă, dă tot planul peste cap.

Pasionat şi nepăsător totodată, comportă aceleaşi stări când e vorba de o relaţie ori o afacere, fiind pe rând, când zgârcit, când darnic ca o mână spartă. Precum femeia acestei zodii, nu se lasă dirijat de prejudecăţi: are prejudecăţile lui. Ale altora sau cele legate de societate nu-l interesează.

Exploziv în comportament te poţi aştepta la orice de la el: la daruri dezinteresate, dar şi la tot felul de lovituri nemeritate. Există tipul crud, adeptul minciunii, lipsit de caracter care nu ezită să-şi înşele fraţii şi surorile, părinţii, propria-i familie.

Întruchiparea infidelităţii, cere alesei …

Etichete: , , , ,

săgetător

Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor.

Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind orgasmul. Să nu se creadă că ar avea ceva împotriva unor mângâieri preliminarii, dar vrea să înceapă cât mai repede reprezentaţia principală, putând ajunge de mai multe ori la orgasm.

Sunt unii bărbaţi care o consideră lipsită de tact în pat (uneori este foarte dură în astfel de momente), pentru că observaţiile le face direct. Dacă nu primeşte ceea ce vrea, se satisface singură şi îşi ia partenerul peste picior, până când acesta îşi pierde stăpânirea de sine.

Când bărbatul este în culmea satisfacţiei, aproape că se retrage şi nu-i pasă dacă el se simte. Îi face o plăcere deosebită acel “după aceea”, …

Etichete: , , , , , , ,