Femeia SĂGETĂTOR

Postat de: Eaîn Sagetator
9:32
23
Mar

Femeia SĂGETĂTOR

Ea este “un Don Juan” al zodiilor. În alegerea amanţilor este mărinimoasă. Fără griji, ea trece de la o aventură sexuală la alta, deoarece totul la ea rămâne pe bază de prietenie. Nu este în stare de o legătură mai adâncă. Se joacă cu dragostea.

Fiecare partener este un jeton pe care îl aruncă la ruletă. Când o iubire nu-i reuşeşte, nu plânge şi-şi caută alta. Este vanitoasă, iar la vârsta mijlocie ajunge de cele mai multe ori la operaţie estetică. Nu suportă plictiseala. Este directă, sinceră, bună la suflet, mărinimoasă, iubeşte libertatea şi simte nevoia de a călători.

Chiar fericită are nevoie de martori. Se leagă de un partener sexual promiţător, dar o interesează mai mult schimbul de idei şi aventura romantică, motiv pentru care unui bărbat îi va fi foarte greu să-i definească avansurile. Pare a nu-şi găsi locul niciodată, locuinţa ei arătând mereu de parcă ar fi pe picior de plecare şi lucrurile neinteresante le schimbă precum amanţii.

Este partenera ideală pentru convieţuirile din care se poate ieşi uşor. Este o bună ascultătoare a bărbatului căruia îi plac sportul şi aventura, o bună camaradă, dar înainte de a accepta o astfel de femeie este bine să-i cauţi şi jucăria care-i place.

Deşi se face că ştie totul, sunt destule lucruri despre care nici nu poate conversa, situaţie în care este în stare să zăpăcească un bărbat prin gesturi şi expresii surprinzătoare. Dacă un amant o dezămăgeşte, i-o va spune direct, motiv pentru care multe din ele rămân fete bătrâne.

Are o fire nerăbdătoare, impulsivî, nu-şi cunoaşte părţile tari şi slabe, avântându-se fără să se asigure niciodată; nu va asculta sfatul nimănui. Dacă iubeşte, totuşi, devine dependentă, iar dacă bărbatul o va părăsi, se prăbuşeşte în depresii.

Un bărbat o poate cuceri fără probleme, devenind uşor victima celor lipsiţi de scrupule. Nu este în stare să diferenţieze categoriile de bărbaţi. În general este necoaptă, nesigură, uşuratică, instabilă, greu de înţeles şi imposibil de dominat.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Luni, Martie 23, 2009 la 9:32 în categoria Sagetator. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Femeia GEMENII
    FEMEIA GEMENII – Caracteristicile zodiei Este un harem întreg. Întrece zece femei – ca spiritul care iese din sticlă, ori de câte ori îl chemi. De fiecare dată e alta. Misterioasă şi atrăgătoare, poate converti pe
  • Compatibilităţi zodia PEŞTI
    Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată
  • Viaţa erotică la femeia Săgetător
    săgetător Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor. Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind
  • Potenţial erotic la bărbatul Gemeni
    Viaţa erotică a bărbatului Gemeni Bărbatul Gemeni nu este obositor sau sentimental, putând fi în acelaşi timp participant şi spectator. Ştie să aducă femeia în orice stare, ştie cum să declanşeze anumite reacţii, are ceea ce
  • Bărbatul SCORPION
    Pătimaş, emotiv şi nesocotit, este dominat de organele sexuale şi de satisfacerea propriilor dorinţe. Nu-i pasă de urmări, chiar dacă va fi numit Don Juan, neacceptând nici o părere în domeniul relaţiilor sexuale. În el

3 comentarii până acum.

1.  carmen
Aprilie 16th, 2009 at 22:07
Comentariu » Femeia SĂGETĂTOR

snt sagetator si e chiar adevarat ce scrie,cu o singura exceptie,snt mereu sigura pe mn:D

Răspunde

2.  adina
Mai 31st, 2009 at 18:37
Comentariu » Femeia SĂGETĂTOR

corect…corect si iar corect :) tipic sagetatorilor:)

Răspunde

3.  iuliana
Aprilie 27th, 2012 at 22:02
Comentariu » Femeia SĂGETĂTOR

si eu sunt sagetatoare si nu sunt deloc instabila si usuratica ….

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu