Articole din "Sagetator"

Zodia SĂGETĂTOR

Postat de: Ea
19
Mai

Zodia SĂGETĂTOR
Centrul galaxiei noastre se află pe direcţia constelaţiei Săgetătorului (căruia i se mai spune şi „Arcaşul”).

Element de foc, semn masculin, natură dublă, defineşte mişcarea, îndrăzneala, ingeniozitatea, spiritul maleabil şi iubitor de dreptate. Spontani în gândire, îmbrăţişează orice idee nouă. Se descurcă minunat în drept civil, sociologie, filosofie, psihiatrie, în domeniile unde se cere o gândire neîncorsetată de dogme, liberă, aproape profetică.

Săgetătorii iubesc sportul. Descendenţi ai solitarului Chiron – cel iute la minte, dar şi iute de picior – se afirmă în competiţiile sportive legate de hipism, vânătoare sportivă. Totodată, sunt adepţii înflăcăraţi ai excursiilor şi călătoriilor. De-ar avea mijloace materiale ne-ar invita pe toţi să vedem cel mai frumos loc din natură: Pământul.

Globetroteuri prin vocaţie. Bărbat sau femeie, Săgetătorul se remarcă prin originalitate şi spirit de independenţă. Rar vei întâlni Săgetători grăbindu-se la Casa Nunţilor. Citadini prin naştere, expansivi şi libertini, se conduc după …

Femeia SĂGETĂTOR

Postat de: Ea
23
Mar

Femeia SĂGETĂTOR
Ea este “un Don Juan” al zodiilor. În alegerea amanţilor este mărinimoasă. Fără griji, ea trece de la o aventură sexuală la alta, deoarece totul la ea rămâne pe bază de prietenie. Nu este în stare de o legătură mai adâncă. Se joacă cu dragostea.

Fiecare partener este un jeton pe care îl aruncă la ruletă. Când o iubire nu-i reuşeşte, nu plânge şi-şi caută alta. Este vanitoasă, iar la vârsta mijlocie ajunge de cele mai multe ori la operaţie estetică. Nu suportă plictiseala. Este directă, sinceră, bună la suflet, mărinimoasă, iubeşte libertatea şi simte nevoia de a călători.

Chiar fericită are nevoie de martori. Se leagă de un partener sexual promiţător, dar o interesează mai mult schimbul de idei şi aventura romantică, motiv pentru care unui bărbat îi va fi foarte greu să-i definească avansurile. Pare a nu-şi găsi locul niciodată, locuinţa ei arătând mereu …

Bărbatul SĂGETĂTOR

Postat de: Ea
22
Mar

Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte în jurul ei, complimentând-o şi făcând totul pentru a o vrăji, fiind un idealist romantic în materie de femei.

Indiferent de dezămăgire, optimismul său rămâne intact, dorind să fie îndrăgostit, dar ferindu-se să fie legat. Nici o aventură nu durează. Nu suportă gelozia şi luptă din toate puterile împotriva legăturilor prea strânse.

Îi plac femeile cu experienţă, actul de căsătorie prevăzând pentru el o “clauză” a libertăţii, pentru că niciodată nu ştie exact ce vrea. Este deschis şi vorbeşte liber, fără tact, dar ca prieten este foarte accesibil, tolerant şi jovial.

Oricare dintre femei este numai o treaptă în drumul său către maturizare, dorind o concordanţă fizică şi psihică. Îi plac secretele şi, …

Cum respingem zodia SĂGETĂTOR

Postat de: Ea
11
Mar

Fiţi dictatori, criticaţi-le îmbrăcămintea, priviţi totul în negru, deveniţi gravi, preferând să-i ţineţi mai mult în casă, refuzaţi să-i însoţiţi la un film, cochetaţi cu cei din jur şi băgaţi-vă nasul în munca lor.

Invitaţi la petreceri oameni imposibili, criticaţi-le planurile idealiste, închideţi geamurile noaptea şi faceţi dragoste numai acasă, între cei patru pereţi.

Într-o dimineaţă veţi găsi o scrisoare pe pernă, prin care vi se va reda libertatea.

Săgetător – Berbec
O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine atât într-o relaţie, cât şi într-o căsnicie.
Săgetător – Taur
Cum pe plan sexual patima Taurului nu face faţă impulsivităţii Săgetătorului, chiar şi o relaţie scurtă cere disciplină de ambele părţi, în timp ce o căsnicie va fi un miracol.
Săgetător – Gemenii
Urmărind noul, descoperă repede interese comune şi, deşi amândoi iubesc plăcerile, Gemenii devin prea critici pentru Săgetător. Relaţia scurtă este fără speranţe, dar poate deveni palpitantă prin căsătorie.
Săgetător – Rac
Zodii total opuse, Racul sensibil nu se poate apăra de Săgetător şi, deşi va fi o armonie sexuală, Săgetătorul va renunţa destul de repede. Se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca amanţi, ca soţi s-ar certa mereu.
Săgetător – Leu
Leul are cheia …