Articole din "Pesti"

Compatibilităţi zodia PEŞTI

Postat de: Ea
15
Feb

Peşti – Berbec
Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie.
Peşti – Taur
Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată nu întotdeauna le-o poate oferi, motiv pentru care relaţia are ceva şanse, dar căsătoria nu.
Peşti – Gemeni
Amândoi sunt prea egocentrici pentru a se putea armoniza, motiv pentru care relaţia poate fi numai de scurtă durată, iar căsnicia nedorită.
Peşti – Rac
Se armonizează bine din punct de vedere sexual, fiind o pereche extrem de potrivită în dormitor, motiv pentru care atât o relatie, cât şi o căsnicie au mari sanse de reuşită.
Peşti – Leu
Nici unul nu-l înţelege pe celălalt, relaţia încheindu-se greu, iar căsnicia nepromiţând nimic.
Peşti – Fecioara
Fecioara vrea mai multă raţiune acolo unde Peştii acţionează impulsiv. Relaţia le va aduce multe certuri, căsnicia va fi fără bucurii.
Peşti – Balanţă
Amândoi iubesc luxul …

Cum ii respingem pe PESTI

Postat de: Ea
14
Feb

Despărţirea de ei nu este simplă, fiind hipersensibili şi uşor vulnerabili.

Neglijaţi-i în societate, întrerupeţi-i când vorbesc, ironizaţi-i, desfiinţaţi-le argumentele, criticaţi-le îmbrăcămintea, găsiţi-le mereu nod în papură, consideraţi-le convingerile de modă veche: vor căuta să-şi găsească alinarea în altă parte.

Iedera îşi va găsi un alt copac de care să se agaţe.

Cum îi cucerim pe PEŞTI

Postat de: Ea
13
Feb

Pot fi recunoscuţi uşor pentru că se doresc în centrul atenţiei, comportarea lor şarmantă şi flexibilă atrăgându-i pe cei din jur.

Discutaţi cu ei pe tema unor spectacole de teatru sau de cinema, despre programul TV, pentru că se doresc consideraţi, fără excepţii, intelectuali.

Purtaţi discuţii pe teme supranaturale. Începutul odată făcut, lăsaţi-i să vă explice în continuare şi nu uitaţi să le faceţi, din când în când, câte un compliment.

Au nevoie stringentă de confirmare. Peştii nu suportă în general lichidele şi trebuie feriţi de băutură, având o sănătate şubredă.

În ceea ce priveşte cadourile, femeile sunt sensibile la verde deschis, acvamarin sau albastru – fumuriu. O rochie sau un batic în aceste culori le va face plăcere.

Bărbaţilor faceţi-le cadou o carte despre ştiinţele oculte, un volum de poezie sau o carte semnată Shakespeare.

Zone erogene la barbatul PEŞTI

Postat de: Ea
12
Feb

Bărbatul din zodia Peşti reacţionează la mângâierea uşoară a călcâielor sau la gâdilatul tălpilor, un uşor masaj transpunându-l în beatitudine.

Bărbatul Peşti se excită chiar la simpla vedere a picioarelor unei femei.

Bărbatul PEŞTI

Postat de: Ea
11
Feb

Bărbatul Peşti este sentimental, sensibil şi labili, omul tuturor surprizelor, fiindcă este măcinat de impulsuri contradictorii. Chiar simbolul zodiacal arată acest lucru, prin cei doi peşti care înoată fiecare în altă direcţie.

Bărbatul Peşti este contradictoriu şi când se va decide pentru ceva, va face exact opusul. Firea sa este caldă, plăcută, dar nu vede oamenii aşa cum sunt, ci cum ar vrea el să fie.

Cel mai tare îl atrag femeile raţionale, mai ales dacă au darul de a domina. El idealizează persoana pe care o iubeşte şi închide ochii chiar şi la cele mai urâte comportări, căci nu vede în iubită femeia care-i poate face rău.

Atras fiind de schimbare şi de agitaţie, nu-şi doreşte ceva mai mult decât stabilitate emoţională. este un visător, dar dragostea nu trebuie să fie numai romantică, bună, trandafirie şi lirică, ci şi protectoare.

Sexul este ceva intim şi personal. Nu întruchipează …