Bărbatul PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
2:14
11
Feb

Bărbatul Peşti este sentimental, sensibil şi labili, omul tuturor surprizelor, fiindcă este măcinat de impulsuri contradictorii. Chiar simbolul zodiacal arată acest lucru, prin cei doi peşti care înoată fiecare în altă direcţie.

Bărbatul Peşti este contradictoriu şi când se va decide pentru ceva, va face exact opusul. Firea sa este caldă, plăcută, dar nu vede oamenii aşa cum sunt, ci cum ar vrea el să fie.

Cel mai tare îl atrag femeile raţionale, mai ales dacă au darul de a domina. El idealizează persoana pe care o iubeşte şi închide ochii chiar şi la cele mai urâte comportări, căci nu vede în iubită femeia care-i poate face rău.

Atras fiind de schimbare şi de agitaţie, nu-şi doreşte ceva mai mult decât stabilitate emoţională. este un visător, dar dragostea nu trebuie să fie numai romantică, bună, trandafirie şi lirică, ci şi protectoare.

Sexul este ceva intim şi personal. Nu întruchipează fidelitatea pentru că este prea influenţabil. Cum putem sta alături de un om care-şi trăieşte atât de intens viaţa? Trebuie să manifestăm înţelegere pentru tot ceea ce este schimbător, pentru jocul superficial al simţămintelor şi, mai ales, să-l lăsăm să ne simtă influenţa.

Dragostea este un fenomen fără limite gândeşte el şi nu trebuie să ne opunem sentimentelor. Dacă-i oferim stabilitate, putem să-l recâştigăm, nu este însă un candidat la căsătorie.

Dacă o femeie reuşeşte să-l aducă în faţa altarului, ochiul său va căuta deja alta. Este inteligent, raţional şi deosebit de creator; cu predilecţie pentru tot ceea ce este de calitate şi costisitor. Va călători întotdeauna la clasa întâi, va cheltui banii fără a se gândi la ziua de mâine.

Dacă cei din jur sunt simpatici va fi şi el simpatic, dacă sunt suspicioşi devine şi el. Dacă Soarele este dominat în semnul său astral, vor precumpăni aspectele pozitive. Poate fi un idealist, generos, altruist şi şarmant, talentul său manifestându-se  uşor în meseriile legate de artă, dar niciodată în cea de afacerist, pentru că munceşte de unul singur, alegând din instinct calea cea mai uşoară.

Îi lipseşte gândirea practică, talentul organizatoric şi dinamica succesului, postul cel mai potrivit pentru el fiind acolo unde îşi poate manifesta creativitatea sau unde ideea este mai importantă decât munca fizică.

Este un bun vorbitor, dar sintetizează greu, motiv pentru care ocoleşte exprimarea clară, fiind astfel foarte greu de intuit. Pentru că nu are convingeri proprii este alunecos ca peştele. Ascultă şi ştie să se prefacă atât de bine încât dă impresia că este interesant.

În cazul constelaţiilor proaste ale semnului astral cade victimă drogurilor şi alcoolului, având nevoie stringentă de încrederea în sine şi un punct de sprijin stabil.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Miercuri, Februarie 11, 2009 la 2:14 în categoria Pesti. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Bărbatul BALANŢĂ
  Este tipul aflat între echilibru şi armonie, viaţa fiindu-i un permanent balansoar pe care va încerca să-şi păstreze echilibrul. Este sensibil şi deosebit de influenţat de ordinea şi veselia din jurul său. Nu-i plac manifestările
 • Bărbatul CAPRICORN
  Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor
 • Viaţa erotică la femeia FECIOARĂ
  Femeia Fecioară, nu-şi face iluzii în privinţa sexului şi nu-i plac bărbaţii sălbatici şi asaltanţi, preferând pe cei care dau dovadă de stăpânire de sine, ştiind să aştepte momentul ales de ea. Consideră sufletul mai important
 • Potenţial erotic la bărbatul PEŞTI
  Bărbatul Peşti, dacă nu simte o reacţie rapidă, devine nervos pentru că nu suportă neînţelegerea dorinţelor sale şi se simte jignit la o simplă ezitare. Dacă doreşte o femeie, trebuie să o aibă imediat. Are înclinaţii
 • Cum putem cuceri şi cum putem respinge pe “VĂRSĂTOR”
  Cum putem cuceri pe “VĂRSĂTOR” Nu este greu să întâlneşti un Vărsător. Îl găseşti la petreceri, la cursuri de specializare, la biserică, la teatru, la concerte. Vărsătorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarcă foarte

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu