Articole din "Fecioara"

Zodia FECIOARA

Postat de: Ea
21
Mai

Zodia FECIOARA
La echinocţiul de toamnă Soarele ajunge în constelaţia Fecioarei. Steaua cea mai strălucitoare din acest spaţiu ceresc este Spica – aflată la 250 ani lumină. Zodia are ca simbol o tânără zeiţă înaripată ţinând în mână un spic de grâu (Demeter). Fecioara este element pământesc şi semn feminin.

Mânaţi de morbul perfecţiunii nativii acestei zodii îşi fac mult rău. Cel mai mic defect al semenilor este criticat, întors pe faţă şi pe dos, desfăcut fibră cu fibră până ce din subiect nu mai rămâne nimic. Fireşte îşi atrag duşmănia celorlalţi.

Arătaţi-mi omul – unul singur! care să recunoască public: ..Doamnelor şi domnilor, vă mărturisesc un adevăr: sunt un păcătos!”. Chiar când defectele noastre sunt cunoscute de toată lumea şi suntem arătaţi cu degetul pe stradă, nici atunci nu le vom admite decât parţial: „aşa e, am mici defecte. Cel care se simte vinovat, să ridice primul …

Fecioară – Berbec
Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.
Fecioară – Taur
Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.
Fecioară – Gemenii
Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.
Fecioară – Rac
Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.
Fecioară – Leu
Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu …

Cum respingem zodia FECIOARĂ

Postat de: Ea
18
Mar

Iertători, cei din zodia Fecioarei se vor face că nu vă observă greşelile, motiv pentru care ruperea relaţiilor se poate face uşor.

Fiţi vulgari, purtaţi-i prin locuri deocheate, comportaţi-vă strident în societate, faceţi glume proaste, cheltuiţi banii fără rost şi ruptura va veni de la ei.

Cum cucerim zodia FECIOARĂ

Postat de: Ea
17
Mar

Admiră talentul şi spiritul, iar dacă-i veţi lăuda pentru bunul lor, gust, competenţa în artă, literatură etc. sunteţi pe drumul cel bun. Nu vă ambalaţi în monologuri.

Provocaţi o discuţie pe o temă inteligentă şi mai ales nu vă arătaţi cheltuitori. Nu veţi da greş dacă îi veţi face cadou o carte bună sau un disc căutat.

Îmbrăcaţi-vă clasic şi nefrapant, dar totul la dvs. să fie de cea mai bună calitate.

Zone erogene zodia FECIOARĂ

Postat de: Ea
17
Mar

Punctul lor sensibil este abdomenul, perimetru în care reacţionează puternic la orice mângâiere.

Au o mare preferinţă pentru jocurile în apă.