Articole din "Capricorn"

Bărbatul CAPRICORN

Postat de: Ea
24
Dec

Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor sale. După părerea lui, nu există femei serioase.

Capricornul nu are brutalitatea Scorpionului, dar sexualitatea accentuată îl face să acţioneze fără scrupule. Naivitatea şi lipsa de experienţă vor fi exploatate la maximum. Se simte atras de partenere tinere, este pasional şi nu suportă refuzul.

Va arăta înţelegere numai dacă femeia îi va expune motive serioase. Atenţie, acestea trebuie să fie şi adevărate, căci poate citi printre rânduri! Are nevoie de siguranţa că este iubit. Cere mult, căci doreşte iubirea totală.

Complimentele îi plac; numai cu acestea poate fi câştigat. Este credincios, şi nu înţelege de ce ai nevoie de alte femei când ţi-ai ales-o pe cea potrivită. Preferă să stea acasă decât să alerge de la o petrecere la alta. …

Femeia CAPRICORN

Postat de: Ea
23
Dec

La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea, dovedind spirit de iniţiativă.

Când se ştie iubită, pluteşte – cum se spune, cu capul în nori, dar are destule rezerve să fie cu picioarele pe pământ. Natura zodiei sale o determină să fie reţinută. Este însă pregătită pentru a se lăsa admirată şi adorată, dar nici un bărbat nu o va putea stăpâni total.

Ea ştie ce-şi doreşte de la un bărbat, acesta însă nu va şti niciodată ce gândeşte ea. Unii găsesc distanţarea ei ca pe ceva chinuitor, poate şi pentru faptul că-şi ascunde bine sentimentele. Este femeia destinată soţului serios şi gospodar căruia cuvântul “aventură” nu-i spune nimic.

În realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire; pentru că vrea să fie sigură că alesul ei este cel adevărat. …

Zodia CAPRICORN

Postat de: Ea
22
Dec

Constelaţia Capricornului se află în emisfera australă (sudul cerului). Stelele fixe Vega şi Altair sunt cele mai însemnate din zodie.

Capricornul este element pământesc şi semn feminin. Fiinţele din zodia Capricorn sunt rezervate, melancolice, pesimiste, ambiţioase, active, încăpăţânate, dar organizate, metodice, calităţi ce inspiră încredere şi forţă.

Deosebit de sensibile la critică, reacţionează vehement când li se face observaţie. Sunt însă economice şi severe, chiar egoiste. Ambiţioase, suportă greu concurenţa, lăsându-se lesne cuprinse de invidie şi gelozie.

În prietenie se comportă fără rezerve, cu duşmanii necruţător. Contrar aparenţelor, sunt naturi sensibile, suferă, se frământă pentru orice ofensă sau nereuşită. Teama de sărăcie le face pesimiste.

Când vor izbânda, rabdă de foame şi de sete, supunându-se privaţiunilor de orice fel. Încredinţate că metodele, râvna lor, conţin sens superior, se simt lezate dacă exemplul nu le este urmat de toată lumea.

Se remarcă şi în finanţe, cercetare, minerit, agricultură – profesii şi preocupări ce solicită …

Cum putem respinge pe CAPRICORN

Postat de: Ea
20
Dec

Cum îi putem respinge pe Capricorn? Atunci când Capricornul este “sătul”, dispare pur şi simplu, fără brutalităţi. Pentru a-l aduce în această stare nu este greu. Ne amuzăm de faptul că este greoi şi îi reproşăm că este plicticos.

El nu suportă să fie ţinta ironiei sau să i se joace feste. Critica n-o suportă deloc. Cheltuim bani pentru lucruri fără de valoare, jucăm rolul gelosului, căci Capricornul nu suportă să fie dominat.

Provocăm dezordine în orarul său zilnic şi dăm dovadă de indisciplină. Capricornul trăind după program şi având nevoie de o viaţă calculată, va dispare. Îl înconjurăm cu multă veselie, glume ironice, ceea ce îl face nenorocit, mai ales dacă se şi bea mult.

Femeia Capricorn se aprinde repede. Un gest oricât de mic, un compliment sau o mângâiere sunt de ajuns pentru a o aprinde. Nu are nevoie de preambul îndelungat.

În pat va prelua comanda. Are o mare stabilitate în dragoste şi aşteaptă acelaşi lucru de la partener. Variaţiile originale n-o interesează. Este adepta tradiţionalismului. De ce să se complice dacă merge pur şi simplu?

Stăpână pe ea va impune ritmul, actul sexual devenind sălbatic, cu zgârieturi şi strigăte de plăcere. Îi place ca actul să dureze mult, să fie chiar reluat.

Şi pentru că este calculată în actul erotic, dorinţele ei de satisfacţie se vor apropia de nimfomanie. Atenţie, muşcă cu plăcere, fiindcă aceasta o stimulează!

Femeia Capricorn poate avea înclinaţii spre sadism. Pare rece, dar aceasta este masca ei. După ce-şi scoate masca, putem avea surprize.