Articole din "Taur"

Cum îi respingem pe TAURI

Postat de: Ea
27
Feb

Cum îi respingem pe TAURI
Ar fi de ajuns să ne comportăm în contradicţie cu recomandările date în articolul “Cum îi cucerim pe Tauri”, însă legătura cu un Taur nu se desface uşor. O lungă convieţuire cu el va cere dublarea timpului pentru despărţire.

El se ataşează uşor şi orice ruptură îl ingrijorează, îl face să se simtă ameniţat de un viitor nesigur. Conservatori, stăpâniţi de oarecare inerţie, consideră despărţirea ca pe o mare dramă a vieţii.

Îi sperie singurătatea. Fii risipitor, grosolan, neglijent, dezordonat, contradictoriu în argumente, delăsător, uituc, frivol, pus pe aventuri galante şi te va dispreţui. Atenţie!, durează ceva până scapi de un Taur.

Cum îi cucerim pe TAURI

Postat de: Ea
26
Feb

Cum îi cucerim pe TAURI
Implicaţi-i, provocaţi-i să-şi spună părerea despre o temă ce stârneşte controverse. Cereţi-le sfatul, solicitând celor din jur atenţia. Garantaţi-le că părerea lor este necesară, că va atârna greu în limpezirea unei chestiuni. Spuneţi-le că umorul lor este deosebit.

Invitaţi-i la un restaurant renumit prin calitatea produselor culinare, a băuturilor şi serviţi-i cu îndestulare. Când vin în casa voastră gătiţi-le mâncăruri “speciale”; o plăcintă cu răvaşe dedicate lor sau o salată boeuf care are scris numele lor pe blat, îi încântă.

Nu vă arătaţi risipitori, dimpotrivă, convingeţi-i că aţi gătit pentru ei ceva special, cu bani puţini, deoarece le plac oamenii ce ştiu să-şi administreze economic veniturile.

Insistaţi pe tema “îmi place să mănânc bine, să mă îmbrac pe bani puţini”. Femeia Taur apreciază asemenea cumpătare şi descurcăreţe.

Semn de pământ, Taurii sunt foarte realişti. Cu gândul mereu la ziua de mâine, simt valoarea şi o …

Bărbat TAUR

Postat de: Ea
25
Feb

Bărbat TAUR – Caracteristicile zodiei
barbat-taur
Încăpăţânat, nerăbdător, insistent bate la uşă până i se deschide. Nu-i scapă nimic, vede tot, simte tot. Nu aplică o tehnică rafinată spre convingerea partenerei. El atacă puternic, în forţă, chiar riscând să fie învins, dar nu bate în retragere. Alţii, bărbaţi puternici, zdraveni, nu atacă decât când sunt în pericol. El iubeşte lupta.

Faţă de schimbările care îi marchează viaţa manifestă rezerve, chiar o anumită aversiune. Nu se lasă condus sau influenţat. Înainte de a lua o decizie analizează toate aspectele problemei cu atât de multă rezervă, încât problema în sine rămâne nerezolvată.

Riscul îl face rezervat şi, mai repede, procedează cum îl taie capul decât să asculte un sfat prevenitor. Viguros, cu un fizic plăcut, are numeroase aventuri amoroase. Este gelos, meticulos, încăpăţânat, dar şi un bun familist. Nu-i plac femeile spirituale.

Este …

Zone erogene la TAURI

Postat de: Ea
24
Feb

Zone erogene la TAURI
Gâtul. Sărutările tandre, urmate de îmbrăţişări fierbinţi aprind fantezia Taurului.

Să nu uitaţi: Taurii se aprind încet, deci preambulul durează mult. Nu forţaţi nota, nu încetiniţi ritmul.

Lent, dar sigur, punctul culminant este atins.

Femeia TAUR

Postat de: Ea
23
Feb

femeia-taurNăscută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire pe sub gene farmecă, promite. Magnetismul ei erotic natural, neprefăcut, captează interesul bărbaţilor. Ei se simt subjugaţi, de această fiinţă plină de feminitate şi promisiuni.

Mulţi dintre ei cred că o pot cuceri cu uşurinţă şi nu ştiu că se află în faţa unei cetăţi cu ziduri înalte. Nu este o uşuratică. Dimpotrivă, pretenţiile şi exigenţa ei în alegerea partenerului bat departe, spre căsătorie.

Când priveşte printre gene cu mult farmec, ea evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte …