Articole din "Gemenii"

Cum îi respingem pe GEMENII

Postat de: Ea
3
Mar

Cum îi respingem pe GEMENII
Ruperea relaţiei cu Gemenii se realizează foarte uşor.

Devenim plictisitori, provocând certuri (lor nu le plac discuţiile la modul sălbatic), îi plictisim cu problemele noastre, devenim nerăbdători, preferăm acelaşi local, aceiaşi oameni, ieşim cât mai rar seara din casă.

Invităm prietenii cei mai plictisitori. Curând, Gemenii se vor plictisi şi vor pleca singuri, fără a mai reveni vreodată.

Cum îi cucerim pe GEMENII

Postat de: Ea
3
Mar

Cum îi cucerim pe GEMENII
În primul moment avem o stranie senzaţie că Gemenii ne sunt cunoscuţi, discuţia cu ei fiind plină de haz, spirit şi veselie. Viaţa ne pare mult mai incitantă decât mai înainte, magnetismul lor vibrant alungând plictiseala.

Cel care doreşte să atragă Gemenii trebuie să fie vesel, spiritual şi să nu se arate vrăjit de farmecul lor. Adoră misterele, cheia lor fiind fantezia.

Le plac societăţile ieşite din comun, oamenii celebri, discuţiile spirituale, jocurile distractive şi sunt încântaţi să meargă la baluri mascate. Fiind firi intelectuale, ei sunt atraşi de discuţiile despre expoziţii, muzee, spectacole etc.

Îi interesează în mod deosebit moda, pe care simt nevoia să o comenteze. A nu se uita dualitatea lor. Li se poate propune un film şi o cină.

Fanaticii şi extremiştii se înţeleg bine cu ei, pentru că sunt liberali şi toleranţi. Le place bârfa şi participă cu plăcere la …

Bărbat GEMENII

Postat de: Ea
2
Mar

Bărbat GEMENII – Caracteristicile zodiei
Este tot timpul în mişcare: de la un om la altul, de la o activitate la alta. Neliniştit, nervos, nu se va mulţumi să-şi trăiască ziua şi va încerca să trăiască într-o zi ceea ce alţii trăiesc într-o săptămână sau o lună. Este omul contradicţiilor.

Femeia nu va şti niciodată dacă el o doreşte cu adevărat, căci comportamentul său este contradictoriu. Oricare ar fi sentimentele sale, el va încerca instinctiv să le ascundă. Nu suportă un orar de muncă sau de viaţă. Nu putem cere de la el să respecte orele de masă, sau să doarmă la o anumită oră. Nu suportă să fie sclavul ceasului.

Deosebit de inteligent, stăpâneşte arta vorbirii. Abordează multe teme, pe care însă nu le epuizează. Nu-i place să fie învins într-o discuţie. Trece cu uşurinţă de la un subiect la altul, ceea ce-l face să aibă o …

Femeia GEMENII

Postat de: Ea
2
Mar

FEMEIA GEMENII – Caracteristicile zodiei
Este un harem întreg. Întrece zece femei – ca spiritul care iese din sticlă, ori de câte ori îl chemi. De fiecare dată e alta. Misterioasă şi atrăgătoare, poate converti pe oricine.

Fiind spirituală şi provocatoare în conversaţie, îi place să asculte o confesiune, arată interes pentru problemele altora. Cine i se destăinuie este ascultat şi primeşte sfaturi. Altora li se pare greu să dea soluţii, Gemenilor dimpotrivă.

Se împrieteneşte uşor, dar nu-i place să fie legată. Pentru a face bucurii prietenilor, nu precupeţeşte efort sau timp. Când este vorba de aniversări, se poate conta pe ea. Pentru prieteni îşi ţine inima la vedere, dar n-o dă nimănui. Îi place să fie agreată, deşi este deosebit de selectivă.

Nu-i place să piardă timpul cu probleme pe care le-a rezolvat. Caută tot timpul un ventil pentru energia proprie. Trece spontan la fapte şi ia decizii …

Zodia GEMENII

Postat de: Ea
1
Mar

Zodia GEMENII – Caracteristicile zodiei
zodia-gemeniiConstelaţia zodiacală a Gemenilor se află în Calea Lactee. Două stele – la fel de luminoase, încât par gemene strălucesc în constelaţie: Castor şi Polux.

Element de aer, reprezintă firile omeneşti schimbătoare, naturile îndrăgostite de idealul artistic, ştiinţific sau religios, creative şi filosofice, dar mereu obsedate de câştiguri materiale. Astfel, vom întâlni oameni cu preocupări dintre cele mai înalte, dar neaşteptat de hrăpăreţi.

Totuşi, dintre aceste făpturi s-au ridicat genii artistice sau ştiinţifice, mari peoţi. Pentru a înţelege mai bine caracterul acestor fiinţe, amintim că zodia este tutelată de Mercur care dă inteligenţa şi harul comunicării prin scris, expresivitatea orală, activitatea neîncetată.

Planetele secundare dau puterea financiară (Jupiter); agresivitatea şi îndrăzneala temerară (Marte); energia, forţa psihică, raţiunea (Soarele).

Gemenii sunt dibaci, nervoşi, abili. Diplomaţi, plini de tact, ştiu să răspundă insultei cu o glumă dezarmantă. Viaţa …