Articole etichetate "stomatologie"

JurnalulUneiFemei.ro impreuna cu Clinica de Stomatologie Dentosan MH iti ofera sansa de a castiga un premiu special – un tablou in valoare de 1650 RON. Dupa pachetele promotionale oferite saptamana trecuta, Clinica de Stomatologie Dentosan MH va face inca o surpiza si impreuna cu JurnalulUneiFemei, organizeaza acest concurs special.
Sa participi este simplu. Daca ai un cont pe Facebook, acceseaza profilul Facebook JurnalulUneiFemei.ro, fa-te prieten, recomanda aceasta pagina si automat te inscrii in concurs. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti din lista de prieteni de la profilul Facebook.

Castigatorul va fi anuntat pe pe www.jurnaluluneifemei.ro la data de 01.05.2011

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

La concurs pot participa doar persoane fizice care locuiesc pe teritoriul Romaniei.
Concursul se va desfasura incepand cu data de 11.04.2011 si se va incheia la data 30.04.2011 (inclusiv).
Participantii la concurs trebuie sa aiba un cont pe Facebook si …

Etichete: , , , , ,

Pentru multi dintre noi, vizita la stomatolog,  este o mare problema, motivul de baza fiind teama. Or, un tratament stomatologic corect nu trebuie sa te faca sa te simti ca si cum ai fi supusa unor chinuri groaznice.

Motivul pentru care simtim frica se datoreaza fie calitatii slabe a serviciilor pe care le-am primit in trecut la cabinetele la care am apelat, fie povestile de groaza ale cunostintelor despre chinul pe care l-au avut de indurat la un anume cabinet stomatologic.

Un tratament stomatologic corect nu trebuie sa va chinuie, nu trebuie sa va faca sa suportati dintre cele mai cumplite chinuri.

Resimtirea unui usor disconfort este normala, dar pana la dureri ingrozitoare este cale lunga.

Tehnologiile in domeniul stomatologic au evoluat foarte mult. De aceea, atunci cand va hotarati sa mergeti la stomatolog alegeti servicii stomatologice profesionale si …

Etichete: , , , , ,

Sanatatea si aspectul dintilor sunt extrem de importante indiferent de varsta. Vizitele regulate la medicul stomatolog pot preveni aparitia si agravarea unor probleme stomatologice deja existente.

Va recomand sa beneficiati in luna aprilie (inainte de Sarbatorile de Pasti) de reducerile pe care ni le ofera Clinica de stomatologie Dentosan MH.

Merita de mentionat faptul ca au reduceri de 50% pentru elevi si studenti, un lucru de apreciat mai ales ca bazele sanatatii dintilor se pun inca de la o varsta frageda.

Clinica de stomatologie Dentosan MH asigura asistenta stomatologica tuturor grupelor de varste, acoperind astfel o plaja larga de patologie.

Acest lucru se datoreaza faptului ca in clinica Dentosan MH tratamentele sunt asigurate de catre medici primari si specialisti cu o vasta experienta in toate domeniile de activitate stomatologice:

Terapie (tratamente)
Protetica dentara (lucrari dentare)
Ortodontie-pedodontie
Chirurgie oro-maxilo-faciala
Estetica dentara

In luna premergatoare Pastelui, toate tratamentele dentare beneficiaza de reduceri.

Pe perioada promotiei, …

Etichete: , , , , ,