Horoscop 2010 – Generalitati

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
2:01
14
Apr

Horoscop 2010

Horoscopul pentru anul 2010 a “venit” oficial pe 14 februarie. Anul 2010 este anul Tigrului de Metal. Elementul sau este Metalul, iar Talismanul – argintul. Metalul are caracteristici de baza, ca: hotarare si initiativa, caracteristici, de altfel, masculine.

Intregul an va putea fi considerat destul de favorabil, dar in acelasi timp, nu prea va fi loc de pauze si relax, intrucat este anul in care concurenta/concurentii vor fi mai activi ca de obicei. Acesta este motivul pentru care anul 2010 va avea si momente grele, in care grandoarea si saracia sunt mana-n mana.

tigru Horoscop 2010   Generalitati

Horoscop anul 2010 – Afaceri

Horoscopul arata, ca in anul 2010, in domeniul afacerilor si politicii vor aparea lideri noi. Aceste persoane, in ciuda crizei economice globale, sau, probabil, datorita acesteia, pot atinge succese maxime pentru afacerile si companiile lor, ridicandu-le la un nivel superior. Dar acest lucru nu va fi deloc uosr, ci va fi precedat de numeroase conflicte de interese, sabotaj si nemultumiri, insa, intr-un final efortul lor va fi rasplatit.

Horoscop anul 2010 – Familia

Intreg anul 2010 va sta sub semnul dragostei si romantismului. Loialitatea si pasiunea in relatia dintre persoane de sex opus vor fi pe primul loc. Relatiile de familie se vor consolida, si cupluri care traiesc de ceva timp impreuna, vor decide, in cele din urma, sa-si oficializeze relatia, casatorindu-se.

Previziunile pentru anul 2010 in ce priveste viata de familie sunt foarte favorabile, deoarece tigrul este un animal, care prefera sa traiasca intr-o familie mare si unita, tratandu-si cu mare grija si atentie puii (copiii).

Copiii nascuti in Anul Tigrului, vor arata multa curiozitate, initiativa si o mare dorinta de studiu. Dar parintii nu ar trebui sa uite sa le predea lectiile de disciplina si perseverenta, intrucat “puii” vor avea tendinta sa se apuce de toate odata si nimic sa nu duca pana la capat.

Horoscop anul 2010 – Social

Prea mare diferenta intre nivelul de trai al populaţiei (bogati si saraci) va duce la proteste violente si indignare.

Nu uitatii ca Tigrul este o pisica care iubeste curatenia, caldura si afectiunea. Acesta este momentul in care Tigrul se simte bine si incepe sa toarca. Prin urmare, daca oamenii vor acorda o atentie deosebita crearii de confort in casa lor, atunci anul Tigrului nu va ramane indiferent fata de ei si le va darui multe favoruri.

Dar indiferent cat de prietenos este Tigrul, nu uitati despre ghearele lui ascutite si colti, astfel intr-o casa goala si saraca, el  va demonstra caracterul lui dur.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Miercuri, Aprilie 14, 2010 la 2:01 în categoria Horoscop 2010. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop Capricorn 2010
    Horoscop Capricorn 2010 Horoscop 2010 – Familia Anul 2010 poate aduce schimbari dramatice in viata personala a Capricornilor – intalnire cu jumatatea. Pentru acest “eveniment” se pot astepta in februarie, mai, iunie sau septembrie. Horoscop 2010 – Afaceri si
  • Horoscop Varsator 2011
    Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva
  • Horoscop Leu 2010
    Horoscop Leu 2010 Horoscop 2010 – Familia In anul 2010, Leii nu ar trebui sa faca “miscari” (actiuni) nechibzuite, nu ar trebui sa se lase purtati de valurile pasiunilor lor si dorinta de a experimenta lucruri neobisnuite. In
  • Horoscop Pesti 2010
    Horoscop Pesti 2010 Horoscop 2010 – Familia In anul 2010, pestii pot gasi dragostea pe drum sau pe Internet. Chiar si o intalnire ocazionala ar putea dezvolta in ceva mai mult. Cu toate acestea,  in anul 2010
  • Horoscop Gemeni 2010
    Horoscop Gemeni 2010 Horoscop 2010 – Familia Multi dintre reprezentantii acestei zodii, in 2010, vor avea indoieli in ce priveste sentimentele – atat ale lor, cat si a persoanei cu care sunt impreuna. Nu ar fi indicat sa

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu