Articole din "Ştiri mondene"

Nunta regala a printului William si Kate Middleton – un eveniment foarte mediatizat. :) Cel mai important moment care a iscat multe discutii a fost rochia de mireasa.

Rochia de mireasa a fost realizata de Sarah Burton, designer la casa Alexander McQueen. O rochie clasica, traditionala, cu stil, in combinatie cu accente moderne.

Voi ce parere aveti? Va place?
Marii Designeri şi-au expus anul acesta noile colecţii cu Rochii de Mireasă. Caracteristicile de bază ale acestor colecţii sunt originalitatea, unicitatea, frumuseţea şi eleganţa.

Mie personal mi s-au părut foarte frumoase, sunt foarte finuţe şi au o doză de mister, care scoate în evidenţă mireasa.

De fiecare dată când descopăr câte o colecţie de rochii de mireasă, îmi aleg una şi promit solemn că aceea va fi rochia de nunta mea, numai că până acum mi-am ales atâtea rochii că trebuie să fac nuntă zilnic. :D

Îmi plac absolut toate şi de aceea anul acesta nu mi-am ales nici una ca fiind preferată, aştept ziua nunţii şi atunci voi face alegerea. :)

Colecţia semnată de Carolina Herrera

Roşul stimulează excitarea

Testele făcute de sexologi şi endocrinologi au pus în evidenţă influenţa culorilor asupra sexualităţii. Cu alte cuvinte, spune-mi ce culori preferi ca să-ţi spun cum îţi place să o faci. :)

Dacă vrei să-ţi înnebunească partenerul de excitare, obligatoriu poartă ceva roşu. Dacă simţi că amantul te epuizează, îmbracă-te repede în verde şi o să-i scadă libidoul văzând cu ochii.

Cercetătorii chinezi, francezi şi englezi s-au luat la întrecere în experimente şi au descoperit că o viaţă sexuală haotică poate fi armonizată cu ajutorul culorilor, prin cromoterapie. Rezultatele unor teste au pus în evidenţă faptul că anumite nuanţe de roşu, stacojiu sau portocaliu au capacitatea de a stimula secreţia de testosteron. Folosite o vreme mai îndelungată, amplifică vitalitatea. Lumina roşie, însă, nu este recomandată în timpul actului sexual, pentru că iubitul poate rămâne în …

Cel mai scump sutien

Postat de: Ea
26
Oct

Supermodelul Adriana Lima a făcut prezentarea sutienului marca Victoria’s Secret’s, care a fost recunoscut ca cel mai scump element al lenjeriei intime din întreaga lume.

Preţul estimativ al acestui sutien se ridică la 3 milioane de lire sterline.

Este decorat cu 3 900 pietre preţioase: mii de briliante negre, 117 briliante rotunde de 1 carat şi 34 de rubine.

La toate acestea se mai adaugă 2 mari briliante fiecare fiiind de 100 de caraţi.
Interesant unde porţi acest sutien? De scump e scump, dar cine ştie că sub bluziţa ta se ascunde ditamai bijuterie? Mi se pare prea excentric şi ieşit din comun.

Câteodată am senzaţia că vedetele astea nu mai ştiu ce să mai facă în timpul lor liber şi inventează tot felul de ciudăţenii.