Articole din "Ingrijire corporală"

Multe dintre femei se confrunta cu aceasta problema – ochi cu cearcane pronuntate.

Somnul si odihna sunt esentiale, iar lipsa lor isi lasa amprenta pe ochii tai candva plini de stralucire, iar acum umbriti de cearcane.

O alta problema de care ne anunta medicii este faptul ca vasele sanguine de sub ochi se afla foarte aproape de suprafata pielii. Odata cu varsta pielea din jurul ochilor se subtiaza, iar vasele devin din ce in ce mai vizibile.

Daca suferi de alergie, atunci si aceasta ar putea influenta aparitia cearcanelor si sacilor de sub ochi.

A masca cearcane este cea mai la indemana si rapida solutie.

Iata cateva sfaturi de machiaj care te vor ajuta sa iti recapeti stralucirea si luminozitatea ochilor:

alege un fond de ten cu un ton mai luminos decat tenul tau, dar nu mai mult
aplica fondul de ten …

Zilele acestea am descoperit un program care mi-a plăcut tare mult. :)

Ştiu că a mai existat un soft asemănător acum mulţi ani, parcă Cosmopolitan Virtual Makeover, chiar se presupunea (sau cel puţin auzisem eu de pe la prietenele mele) că era folosit de unele saloane de înfrumuseţare pentru a-ţi găsi coafura potrivită, machiajul, etc.

Programul pe care l-am găsit este foarte asemănător în utilizare ca şi Cosmopolitan Virtual Makeover, mai întâi îţi faci upload de o poză, important să fie o poză în care ai părul strâns şi pozată perfect din faţă, astfel îţi va fi mai comod să foloseşti instrumentele pe care ţi le oferă programul.
Foarte mult m-a impresionat interfaţa, mi-a plăcut grafica şi ambientul creat, de salonul tău propriu. :biggrin_wp:

După aveţi opţiuni de schimbare culoare ruj, contur buze, culoare machiaj pentru ochi, fard …

Această dietă nu vă scapă de ridurile care deja s-au format, dar cu siguranţă va ajuta să nu mai apară altele noi.

Aşa cum s-a demonstrat, ceea ce mâncăm influenţează în mod direct viteza cu care îmbătrânim.
Ovăz
Vă mai aduceţi aminte când aţi mâncat ultima dată acest aliment extrem de sănătos şi benefic pentru tenul vostru???  A venit timpul să vă amintiţi de el. Cele care nu au mâncat niciodată ovăz, vor simţi cel mai bine efectul său de întinerire. Reţeta de succes este foarte simplă: deasupra fulgilor de ovăz turnaţi apă fiartă la care mai adăugaţi nişte fructe proaspete.
Pot să spun, că până acum doi ani, nu exista dimineaţă în care eu să nu mănânc o farfurie de ovăz cu câteva stafide. Şi, într-adevăr efectul se resimte, am ajuns la 25 de ani, încă neîmpliniţi (dar mai …

Tenul nostru vs calculatorul

Postat de: Ea
15
Oct

Din obsesia mea de a rămâne cât mai mult timp tânără şi cu cât mai puţine riduri la 30 de ani, vârsta care mă sperie un pic :) am căutat pe net tot felul de informaţii despre lucrurile care ne dăunează şi ne adaugă pe faţă câteva riduleţe în plus.

Am găsit nişte lucruri care mi s-a părut foarte interesante, despre influenţa calculatorului asupra tenului nostru, nici nu mi-am imaginat că poate dăuna chiar în aşa măsură, m-a cam alarmat ştirea asta, mai ales că eu sunt omul al cărei job ţine numai de pc.

Orele şi zilele petrecute în faţa calculatorului afectează nu doar vederea şi poziţia coloanei vertebrale, dar are şi efecte negative asupra tenului nostru. Ridurile timpurii şi tenul obosit sunt primele semne ale influenţei calculatorului. Dar există câteva posibilităţi de a înlătura această problemă.

Exerciţiile …