Compatibilităţi pentru zodia Berbec

Postat de: Eaîn Berbec
0:08
30
Oct

geoff blog 0612 743637 519x391 Compatibilităţi pentru zodia Berbec

 • Berbec – Berbec

Dominatori în toate, dar cu deosebire în actul iubirii, nu vor avea o relaţie strălucită. Vor lupta mereu pentru supremaţie. În luptă învinge cel mai îndrăzneţ, cu spirit de luptător. Rezultatul: ambii vor ataca. La început merge bine, pe parcurs însă se ascute “lupta de clasă”. Şanse minime de conveţuire.

 • Berbec – Taur

Berbecii pun patos în amor. Taurului chibzuit nu-i plac exagerările. El se va plictisi repede să-i tot placă Berbecului. În cazul în care Taurul acceptă – caz rar! să predea ştafeta Berbecului, lucrurile se pot aranja. O perioadă vor fi concilianţi. E destul ca Taurul conservator şi liniştit să fie deranjat o singură dată de “nebuniile” Berbecului şi totul se va prăbuşi.

 • Berbec – Gemeni

Gemenii rafinaţi şi exigenţi suportă greu turbulenţa obraznică a Berbecilor. Pe de altă parte, Gemenii autoritari nu vor accepta să fie dominaţi mereu. Contactul erotic va avea un debut straşnic, însă, într-o căsătorie, asemenea întâmplări nu sunt de durată.

 • Berbec – Rac

Ambele zodii trăiesc sub imperiul eroticului. Va interveni însă curând saturaţia şi se vor plictisi atât de tare împreună, în final ajungând chiar la un dezgust reciproc. Relaţia poate degenera în certuri nesfârşite fără vreun motiv real. O combinaţie nepotrivită din toate punctele de vedere.

 • Berbec – Leu

Leul senzual îi creează Berbecului ideea că este stăpânul. Relaţii erotice bune. Berbecul va trebui însă să-l complimenteze mereu pe Leu pentru nemaipomenita lui pricepere în arta amorului. În contrapartidă, Leul va trebui să-i ofere Berbecului iluzia că domină fără ca acest fapt să se petreacă în realitate, spre a nu-i permite acestuia să devină tiran. Dacă aceste concilieri sunt reciproce există şanse şi pentru o căsătorie.

 • Berbec – Fecioară

Timidă, pudică, Fecioara va fi cucerită de pasiunea erotică a Berbecului. Dar acesta este mereu dezlănţuit ceea ce nu convine Fecioarei. După o vreme va încerca să-l potolească, să-i potolaescă aprigului Berbec nestăpânirea. Dar cum să te aperi de ploaie cu o sită? Va veni vremea când Fecioara nu va mai accepta ieşirile sexuale necontrolate ale Berbecului. E posibilă aventura, căsătorită însă în cazuri mai rare.

 • Berbec – Balanţă

Aventuri scurte. Violenţa Berbecului o agasează pe dramatica Balanţă. Ambele zodii iubesc plăcerile erotice, este adevărat, dar Balanţa, fire afectivă, doreşte şi actul iubirii, esteticul, ceea ce Berbecul nu-i oferă. Spiritul lui dominator, plin de excese, necooperant, reprezintă o piedică în calea unei adevărate uniuni.

Ambele zodii sunt sub imperiul a ceea ce numim noi “conducător şef”. Ambele tind spre independenţă, libertate absolută şi numai o coordonare perfectă a celor două “tabere” poate înlesni o relaţie bună. Se pun sub semnul îndoielii orice concilieri. Berbecul are şefia în sânge, Scorpionul e gelos: se pot împăca atari contradicţii? Dacă da… OK! noi însă avem rezerve foarte mari.

 • Berbec – Săgetător

Totul se bizuie pe relaţia amoroasă. Dacă aceste aprinse firi ştiu să-şi facă pe plac reciproc, orice relaţie devine posibilă. Să mai menţionăm că debordantul, focosul Berbec va atenua tendinţa Săgetătorului spre pesimism, dându-i momente de bucurie, de o echilibrată stare lăuntrică.

Şansele convieţuirii în doi sunt posibile. Semn de pământ, Capricornul calculat, stăpânit, domoleşte firea aprinsă a Berbecului creând un echilibru. Pe plan erotic, fantezistul Berbec aprinde imaginaţia Capricornului. În acest caz avem undă verde.

 • Berbec – Vărsător

Sentimentalismul visătorului Vărsător se cuvine cultivat de către Berbec. Cel din urmă trebuie să-şi înfrângă pornirile, încercându-şi fantezia în teren sentimental. Răspunsul Vărsătorului va fi dorinţa de a cunoaşte bucuriile erotismului.  Cumpătarea şi diplomaţia sunt singurele căi spre cucerirea Vărsătorului. Aceste idealuri, ar pune bazele unei căsătorii.

 • Berbec – Peşti

În actul erotic Peştilor le place, cu deosebire preambulul, cu mângâieri şi aprinse şoapte de iubire. Odată porniţi devin la fel de năvalnici precum Berbecii. Ambele zodii iubesc pătimaş, fără oprelişti. O uniune fericită e posibilă dacă Berbecul ştie să-şi înfrângă patima, stârnind interesul celelaltei zodii.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Octombrie 30, 2008 la 0:08 în categoria Berbec. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi pentru zodia TAUR
  Taur – Berbec Taurului conservator şi reţinut nu-i plac excesele Berbecului. Pot fi prieteni, dar nu soţi. Aventurile extraconjugale ale Berbecului l-ar duce la exasperare pe Taurul potolit. Sunt firi contrastante. Taurul îşi va da silinţa
 • Compatibilităţi zodia SĂGETĂTOR
  Săgetător – Berbec O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine
 • Compatibilităţi pentru zodia Gemeni
  Gemeni – Berbec Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru
 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,
 • Compatibilităţi zodia LEU
  Compatibilităţi zodia LEU Leu – Berbec Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de

Un comentariu

1.  oana
Noiembrie 3rd, 2010 at 2:09
Comentariu » Compatibilităţi pentru zodia Berbec

eu sunt cu un barbat in zodia racului si avem 4 ani impreuna si o fetita de 2 ani….as dori sa va intreb daca am vreo speranta in aceasta reltie…. multumesc frumos oana ma numesc

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu