Articole din "Berbec"

Cum îi respingem pe BERBECI

Postat de: Ea
21
Feb

Când relaţia cu ei devine insuportabilă, apelează la fantezie şi joacă mai tare decât ei. Îţi vorbesc, prefă-te că nu-i auzi. Pune-l pe un Berbec să-ţi repete de mai multe ori o frază banală de genul:  “ieri seară m-am întâlnit cu dl. X şi mi-a spus că i s-a stricat maşina, deci crede că îşi va cumpăra alta”. Ce-ai spus? faci tu nedumerit (ă), spunându-i că se exprimă alandala, incoerent.

Dacă te invită în dormitor, spune-i că un film poliţist de duzină ţi-ar face mai mare plăcere fiindcă nu ai văzut demult aşa ceva. Vrea să mergeţi la plimbare? Da, desigur, imediat! Numai că trebuie să cârpesc cârpele de bucătărie care s-au cam rupt…

Desigur, există neşansa să devină violent. Pentru astfel de ocazii apicaţi tratamentul următor: priviţi-l miraţi cu mult curaj. Chiar de vă e frică de el, nu sunt probleme: va observa că relaţia voastră …

Bărbat BERBEC

Postat de: Ea
20
Feb

Agresiv, încăpăţânat, impulsiv si lipsit de simţ practic, posedă două mari calităţi: fantezia şi robusteţea, comportamente sigure pentru a deveni imediat un bun prieten, un amant sau un soţ. Când pleacă de acasă îşi face un plan minuţios, dar dacă se iveşte prilejul unei petreceri sau o afacere rentabilă, dă tot planul peste cap.

Pasionat şi nepăsător totodată, comportă aceleaşi stări când e vorba de o relaţie ori o afacere, fiind pe rând, când zgârcit, când darnic ca o mână spartă. Precum femeia acestei zodii, nu se lasă dirijat de prejudecăţi: are prejudecăţile lui. Ale altora sau cele legate de societate nu-l interesează.

Exploziv în comportament te poţi aştepta la orice de la el: la daruri dezinteresate, dar şi la tot felul de lovituri nemeritate. Există tipul crud, adeptul minciunii, lipsit de caracter care nu ezită să-şi înşele fraţii şi surorile, părinţii, propria-i familie.

Întruchiparea infidelităţii, cere alesei …

Femeia BERBEC

Postat de: Ea
19
Feb

Pare supărată pe toţi bărbaţii!

berbec-femeiaCu acest truc îşi ademeneşte “victimele” pe care le studiază în secret, măsurându-le calităţile ori defectele. Lasă, în mod deliberat impresia că este rece şi distantă, în realitate fiind o fiinţă plină de temperament, pătimaşă şi senzuală.
Bărbaţii fără prezenţă de spirit o înţeleg eronat şi, când îi descoperă meandrele sufleteşti, rămân impresionaţi în mod neplăcut. Este o fire plină de contradicţii, o artistă sclipitoare şi fascinantă care se joacă mereu cu sentimentele bărbaţilor slabi de înger. Puţin îi pasă de sentimentele lor: pe ea o interesează în aceste cazuri, arta seducţiei, felicitându-se ori de câte ori îi prinde în mreje.

Când îi vede prinşi şi e sigură că i-a vrăjit, îi abandonează fără să le dea o speranţă, încercându-şi puterea de seducţie cu alţii. Cum nimic nu-i mai rău pentru un bărbat decât …

Zodia BERBEC

Postat de: Ea
19
Feb

berbecPrimul  semn al Zodiacului, punctul de plecare al Soarelui pe Ecliptica. Anul calendaristic, începe cu data de 1 ianuarie, iar anul astral cu data de 21 martie.
Berbecul este element de foc şi guvernează capul. Oamenii născuţi în această zodie au voinţă şi curaj, spirit întreprinzător, ambiţie, iar ca defecte instabilitatea şi tendinţa de a comanda. Pentru a-şi putea controla voinţa, se recomandă evitarea alcoolului.
Sporturile, drumeţia, mişcarea în aer curat consolidează sistemul nervos. Oamenii Berbec sunt naturi hiperactive, fapt ce-i împiedică să se dedice muncilor care solicită sistemul nervos. Se înţelege de ce alcoolul nu le produce decât rău.

Elementul de foc dă neastâmpăr, o stare continuă de agitaţie, şi nu e de mirare dacă îl observăm abandonând problemele complicate sau lăsându-le în grija altora.

Sunt însă firi optimiste, entuziaste, calităţi ce se cuvin călăuzite spre o ţintă precisă, …

Zone erogene la zodia BERBEC

Postat de: Ea
4
Dec

Zone erogene

Cei născuţi în zodia BERBECULUI au faţa sensibilă, reacţionând prompt la mângâieri suave. Săruturile unui bărbat cu mustaţă şi barbă o încântă nespus pe nativa acestei zodii.